A dneska má ešte HAM a LEC spoločnú večeru v Ristorante Montana aby sa lepšie spoznali
Ano je to super. MERC určite nie a o nikto iný sa nevyjadril zatiaľ. Všetci odhalia asi iba MULE autá s polepom 2025. Ferrari v 19.2. odhalí svoj 2025 monopost a zase asi vyjde na trať ako v 2023.
Jak vis ze MER nebude mit launch?
Oni hrajú tú svoju schovávačku aby ich údajne nikto nekopíroval formula1fusion (@formula1fusion_) on Threads
Neni vsem dnum konec, uvidime, letos neni moc co skryvat, i kdyz Ferrari psalo ze bude mit 99% nove auto, to se mi zda out. Jedine ze by meli komplet nove dily z vyroby, vsechno lonske nechali jako nahradu.
Inak taká docela crazy štatistika. Lewis Hamilton a Charles Leclerc od letnej pauzy 2018 majú zhodne po 26pp.
Tak nové info:
Prvý test Lewisa Hamiltona na Fiorane bude 22.1.2025. Bude plne vysielaný Sky Šport aj zo štúdiom a live traťovými kamerami.
A taktiež prišiel pozdraviť Tifosi pred GES.
Nevis presne v kolik to bude?
Už jedou.
Sezóna 2025 se už pomalinku probouzí.
A večer NASCAR.
Díky za upozornění. Mám dnes “zábavu” na doma, tak se zkusím podívat.
Absťák nutí dělat zoufalé věci. Dokonce se těším i na kvičící formuli Ee.
Oliver Rowland byl velký talent. Očekával jsem, že se dostane do F1. Bohužel asi neměl dostatečně movité sponzory.
Koukáš na to? Kromě hluku motorů mi chybí i trochu temperamentnější komentář, nevím, kdo to je. Takhle je to skoro jako němý film…
Díval jsem se. Dokonce vyhrál můj oblíbený jezdec. Dnešní závod byl docela nudný, proto nebylo nic co by mohlo komentátorovi rozproudit adrenalin. Když je komentátor sám, tak to má vždy hodně těžké.
Abych byla spravedlivá, ke konci při předjíždění přidal na hlase a hned mě to víc vtáhlo. Ale stejně jsem u toho žehlila .