treningy na Daytonu 24h su v plnom prude, aj dnes budu len neviem presne kedy a v buducom tyzdni je zavod + Rally Monte Carlo. O tyzden na to NASCAR a o dalsi tyzden Daytona 500
a timy MotoGP uz predstavuju nove motorky/polepy
treningy na Daytonu 24h su v plnom prude, aj dnes budu len neviem presne kedy a v buducom tyzdni je zavod + Rally Monte Carlo. O tyzden na to NASCAR a o dalsi tyzden Daytona 500
a timy MotoGP uz predstavuju nove motorky/polepy
@Evap
V pátém dílu říkají, že Auto Union s motorem před zadní nápravou je dílem Ferdinanda Porscheho, takže jasná Tatrovácká stopa.
@prancinghorse
Dokoukám a budu se Ti věnovat.
ano, Porsche sefoval Auto Unionu a bolo to prve uspense zavodne auto s motorom vzadu
Díky, tohle je pro mne velice cenná informace.
Ta světle modrá mi k Ducně nesedí.
Nejpropracovanější se mi jeví Aprilia.
asi som mal este napisat, ze Aprilia predstavila iba lakovanie, motorka je stara a Ducati je tym Gresini, ktory ma minulorocnu Ducati.
Když motorky přešly na Novu, tak jsem je přestal sledovat. Nevím proč, ale už předloni jsem viděl jen pár závodů a vůbec mi ušlé závody nechyběly. Asi mi vadí přílišné množství elektroniky.
Tak Verstappen bohužiaľ není Rain master (joke) Mal nehodu na Daytona 24h, kde narazil do steny a poškodil riadenie
takto svieti Mustang v noci v Daytone
https://x.com/elmejordelresto/status/1880793456790126701
Inak tá duccati nádherná
Da se to sledovat online?
čo? Motogp? či ako predstavovačku
Slavnostni ceremonial prijeti do rodiny Ferrari.
Dneska sú meetingy, simulátor atd. Zajtra alebo pozajtra vyjdú na trať ako Leclerc tak Hamilton. Ale Leclerc dostal hlavný slot. Taká oficiálna ceremónia bude deň po odhlaní livery v londýne. Ferrari si urobí vlastné odhalenie aj auta + HAM. Live to není nikde, ale všetky leaky atd tu budem postovať.
Je fajn ze si Ferrari udela i vlastni launch, doufam ze i ostatni tymy.