Sportovní neděle

… tak premýšľam, kde je väčšia psychiatria. Či oddelenie v Prešove, alebo FIA …?

2 Likes

No ahóóój. :slight_smile:
Toprak totální bestie :+1: :trophy:

Myslel jsem na tebe. :slight_smile:

2 Likes

Tam (WSBK) aspoň nemajú pošahaných komisárov. Ahojte chalani. To, čo som videl dnes … som mal plač na krajíčku, ale smiech, posledné štádium zúfalstva vyhral

1 Like

Dneska to byla divočina. :smiley:
Je nový ředitel závodu, takže se chce ukázat. :slight_smile:

1 Like

:rofl::rofl::rofl: perfektne sa ukázal :weary:. Lepšie to už ani byť nemohlo. Ešte že bola tma.:+1:

1 Like

dospel som do stadia kedy sa mi nechce ani pozerat 5minutove video highlightov na youtube. Dokonca sa mi ani nechce pozriet kto vlastne vyhral…

2 Likes

Jestli ses nedíval, tak jsi o nic nepřišel - divný závod. Kdyby to byly F3, tak bych se asi bavila, takhle to bylo nějaké nepatřičné.

pozeral…vypol som to po restarte po prvom SC. Nuda.

Záleží na tom komu fandíš. Tím že fandím Gaslymu, tak mě čelo moc nezajímalo. Já se nejvíce zaměřoval na souboj Gaslyho s Magnumem a po restartu se Sainzem.
Pokud bych měl určit smolaře závodu, tak bych ukázal prstem na Hamíka se Sainzem, kteří najeli na trosky. A pak Landa, kterému ušla žlutá vlajka.
Tihle tři tak pomohli Gaslymu k dnešnímu vysokému umístění.

1 Like

Gaslymu to přeju, ale to je dnes asi tak všechno. Ale aspoň někdo si to užil :+1:.

2 Likes

Děkuji. Emilovci dnes taky netrpěli. To zase bude nuda přetrpět celý týden bez jejích výmluv na obhajobu Emila. :grin:

1 Like

Mně nevadí, že Max vyhrál, ani nevěřím, že by ho Lando dnes dal. Mně se to nelíbilo celkově od začátku, bylo to rozkouskované a výkon komisařů tomu dal korunu.

1 Like

Emil si hned na startu vytvořil náskok a ten mu zůstal až do konce.
Taky mám rád závody bez SC, který zničí obrázek o výkonnosti jednotlivých vozů. Velké rozestupy v cíli mi nevadí. Na ty jsem byl velkou sledování F1 zvyklý. Rozkouskovaný závod plný havárek je dobrý pro náhodného diváka, který nabyde dojmu, že se pořád něco děje.
Já bych uvítal, kdyby se sčítaly časy jako ve starších dobách. Bylo to spravedlivější.

1 Like

A to si všetko zbaštil sám? :slightly_smiling_face:

Pulling oslavila titul, ale ještě o něj může přijít. Zrušený závod přesunuli do Abu, takže v Abu pojedou 3 závody.
Ve hře je 84 bodů a rozdíl je 83. :grin:

2 Likes

Právě jsem to četl, ale měla by to být pouze formalita.

1 Like

Tak to by byl gól :smile: . Ale reálně se to čekat nedá.

2 Likes

Pin by musela zajet 3x pole position, vyhrát 3 závody a pokaždé nejrychlejší kolo závodu.
Takže šance prakticky 0, i kdyby snad s Pulling spadlo letadlo. :smiley:

2 Likes

Pulling už nemůže startovat v 2025? Nebo jde dělat něco jiného? Nebo jde jinam?

Já si nejsem jistá, ale podle mě dostává za vítězství roční soutěžení v jiné s.é.r.i.i, ale nechci si vymýšlet. Zkusím dohledat.

1 Like