Sportovní neděle

Myslím, že ani jeden z nás nedokáže určit která doba je-byla lepší, ale zeptejme se mládeže a oni nám to vysvětlí. :slightly_smiling_face:
A všimni si, že o věku jsem se ani slůvkem nezmínil. :innocent:

ten clanok o Junkovi ma prinutil pustit si rozhovor s Eliskou. Vo videu su stare zabery na vozy Bugatti a ked to vidim a predstavim si, ze s tym autom zijem, rozplyvam sa stastim az sa mi chce plakat.
Pre mna ma pozlatko 20. rokov silnu auru.

3 Likes

Tak si k tomu dej ještě “Bugatti step”, složený na oslavu Luise Chirona a právě Elišky Junkové. Mmch, to byla na svou dobu opravdu neskutečná osobnost!
https://www.youtube.com/watch?v=0elkSCTHecg

1 Like

No jéje. Přitom tyhle vozy měly tak dobré jízdní vlastnosti, že by překvapily nejednoho majitele Rolse.
Sám jsem si je vyzkoušel s Hadimrškou 57 z roku 1933.
Byla to hodně zajímavá zkušenost. Dnešní vozy jsou pouhým kusem něčeho, ale se starým vozem si musíš při každé jízdě vyznat lásku.

1 Like

Když step, tak irský.

Tak to je trošku jiný šálek kávy :slight_smile: .

Tak něco reálného v barvách Astonu.

1 Like

myslite, ze su tie kridla flexi?

1 Like

Jsou pevný jako kámen a už se nemůžu dočkat, až je všechny zruší.
Blee

1 Like

a kedy to bude?

Hodně to omezí už 2027, čím víc, tím lépe.
Ale to všechno víš :slightly_smiling_face:.

KTM resp. GAS GAS updatli aero a celkovo ho maju na prvy pohlad najagresivnejsie

1 Like

Je to hnus velebnosti.
Já chci zpátky dvoutakty.

The width of the top of the front fairing will be 50mm narrower and the nose will be pushed back 50mm,
At the back, the aero behind the rider will be part of the homologation from 2027, and teams will only be allowed to update that once per season to control costs.

to ma byt hodne omezene?

O 5 cm užší motorky, 850ccm, 155kg…
To budou hrozný bestie

1 Like

o 15 minut zacina Porsche Carrera Cup v Indianapolis
https://www.imsa.com/tvlive/
@bob

2 Likes

myslis, ze budu vacsie bestie ako teraz? a myslim bez ohladu na obmedzenie elektroniky

Moc díky, rád se podívám. Televizi mám v opravě, tak mi to přijde vhod.

1 Like

Myslím, že ano.
Budou znatelně agilnější, myslím.