@PUFF
Takhle to dopadá, když někdo použije na zalití podlahového topení v záplavové zóně místo betonu anhydrit.
No nerozumím tomu, ale asi to bude špatně, že jo ? Ale vážně tohle nezávidím nikomu, hodně sil!
Špatně? Proč? Takhle se přece vytváří pracovní příležitosti.
Prosím brát s nadhledem, ale přesně takhle to dopadá, když někdo dá přednost ajťáckým rozumům před radami odborníkům.
Je to téměř přesně čtyři roky, kdy jsem slýchával, že Por… je už zaregulovaná a že škody pojišťovna zaplatí.
Dnes už naopak vidím udivené pohledy, že se celá podlaha bude muset "vybagrovat, natáhnout nové topení, zalít kvalitním betonem, nechat vysušit téměř přirozenou cestou, pak smést zbytky jehličí z vánočního stromku a už konečně budou moci dát na podlahu nějakou krytinu. Cca 3 měsíce bylení na stavbě.
Ale dalo by se to urychlit anhydritem.
Radost pohledět. Skoro jako Kimi. Zaměř se na směr jeho předních kol, ktyž mu zadek poskakoval ze strany na stranu.
ano, sem tam si na tento zaber a teba spomeniem, ako si sa tu nad tym rozplyval.
No jó, parády není nikdy dost.
Jiní jezdci by v téhle situaci byli už dávno v hodinách, ale Kimi měl přední kola stále v přímém směru. Takový cit pro jízdu se jen tak nevidí. Naprostý unikát.
inak, ja si nemozem pomoct ale mne tieto nove auta stale pripominaju zaciatky 70. rokov tymi zdvihnutymi prednymi kridlami a vacsimi kolesami a k tomu sa mi zda, ze aj viac smykaju ako predchadzajuca generacia.
Těmihle placatými doutníky s křídly se začala psát Hi-Tech aero éra.
Nevadilo by mi, kdyby se pravidla vrátily zpátky.
Motokáry s předimenzovanými gumami asi byly tou nejostřejší érou. Dnes by se současní piloti asi zhrozili, kdyby s takovými vozy museli závodit. Ale jsem si jist, že vozit se v nich by chtěli úplně všichni.
tazko povedat, ja mam najradsej 50. a 60. roky z F1.
Já začal první F1 vnímat až v sedmdesátkách, proto si netroufám hodnotit starší časy.
Na druhou stranu staré vozy miluji mnohem více, než ty současné, tak si možná sám sobě ubližuji.
Plecháče mají své obrovské kouzlo. Velká škoda, že už se nejezdí závody typu GP Brno 1975, kdy na staré trati jezdily startovaly najednou různé série jako v Le Mans. Tam si každy přišel na své.
Současné okruhy rozvedly série na samostatné jednotky a myslím, že tím motosport výrazně ochudil.
preco myslis, ze za to mozu okruhy?
Okruhy za nic nemůžou. Vše je na lidech. Možná i na lakotnosti.
Na okruh, který měl 20 kilometrů se holt vlezlo více sérii najednou. Dnešní okruhy jsou krátké, ale zase přinášejí jiné velké výhody. Nejvíce asi velký přehled díky kamerám v každé zatáčce. Bohužel zase nemáme to správné porovnání rozdílů mezi sériemi.
@Triper
https://www.motorsport.com/motogp/news/yamaha-rivals-choice-2027-motogp-rules-led-to-v4-engine-development/10655842/
Dík, zajímavý článek.
Pro mě docela překvapení, že ještě uvažují o řadovém při všech těch nevýhodách co to obnáší.
Ale určitě vědí proč…
Strašně těmhle chlápkům závidím to co umí a můžou dělat.
Porsche robi auta na emoce