zacina WEC v COTA.
ked vypnem adblock tak to ide, akurat je tam milion pop-upov
zacina WEC v COTA.
ked vypnem adblock tak to ide, akurat je tam milion pop-upov
Jsem ti říkal, že ten kluk je blázen.
Největší star současné atletiky.
Po dlouhé době někdo zaplnil díru po Boltovi.
Eurosport dnes vysílá Superbiky v Magny-Cours.
Dnes na ČT.
Jarda Hošek ještě jezdí a to už mu bude za půl roku 80 roků.
Kam se na něj hrabe Alonso.
@HellHogr
Sportovní neděle se nekoná. Dřepy se odkládají. Tady na severu je situace hodně vážná, proto jen malé domácí zastavení pro suché prádlo a jde se pomáhat.
V porovnání s 2007 je situace klidnější kvůli zaregulovaným tokům, ale prší mnohem více než tehdy, takže je situace velice vážná.
Za 2-3 hodky by u vás mělo přestat pršet…
Takže snad klídek.
Jinak přeji hodně sil.
Dneska už jsem jezdil pomáhat, chystam se za hodinu vyrazit, hlavně zůstat v bezpečí
Držím všechny palce, abyste to zvládli co nejlíp. Snad se příroda co nejdřív umoudří .
Ozvi se, až budeš mít chvíli, že jsi ok .
Tak super .
Hlásím že jsme i s kamarádkou oba v pořádku a oba její objekty taky. Odvodňovací rygoly vykopané a šest kubíků vody vykyblované. Nejela elektřina. Sice mám i čerpadlo které zvládne akučko, ale Veľká voda mě nepustila do skladu.
Už jsem doma, ale jdu si pustit záznam závodu.
Edit: Jdu si usnout u záznamu závodu. Jsem zbitý jak smečka psů.
Tak zaplať Pánbůh nebo Budha, že jste relativně ok. V televizi to nevypadá vůbec dobře, ani si nechci představovat, co prožívají ti, které to opravdu zasáhlo. Snad se počasí co nejdřív umoudří.
Ve čtvrtek mi klekla televize, takže jsem vlastně docela rád, že ty hrůzy nevidím. Řeky jsou alo opravdu extrémně rozvodněné. Obávám se, že v globálu budou škody (materiální-doufám) mnohem větší než v 07.
lidi se asi budou hodně divit až budou muset trhat z baráků i zateplení. I nové baráky budou potřebovat kompletní rekonstrukce.
Ono je snad lepší se na to nedívat, hrozná depka. Člověk si vždycky nějak zvykne na myšlenku, že už se tyhle živelné pohromy opakovat nebudou…
Nevím jak to slušně okomentovat.
Dokud se ve stavebnictví nepoučíme zkušenostmi naších předků, tak to lepší nebude nikdy.
Kdysi se poslouchaly rady starších, ale dnes se lidé spoléhají na pojišťovny a atd.
Ale oni na tom předci asi nebyli o moc líp, jenom to brali fatalističtěji. S pojišťovnami bude problém, těžko říct, komu vůbec dům v záplavovém pásmu pojistí a za jakých podmínek, aby to bylo únosné. A přestěhovat se od vody jinam taky není nic jednoduchého. Nakonec vidíme, že v podobné situaci nejsme zdaleka sami, problémy má Polsko, Rakousko a nevím kdo ještě.
Jedna paní koupila v záplavové zóně starý dům. Ten zbořila a místo něj postavila nový. Samozřejmě se vždy najde někdo, kdo ho pojistí.
A je tomu čtyři roky zpátky, kdy prošla kolaudace i pojišťovna. A možná i úvěr.