jedinej cross, co já vnímám je moto…
Proč je kolektivní úspěch my, a neúspěch on/oni?
Jinak další 4. místo.
Nevím, to je otázka pro studenty humanitních oborů a tvůrce genderových studií, ne pro mě.
Já stěží vnímám, že je olympiáda .
No jo, ale tohle byl i kulturně společenský zážitek, to nemůžeš srovnávat ! Fakt je, že ještě zhruba předevčírem jsem si neuměla podobný sport představit a už vůbec ne na olympiádě.
Vůbec nevím co to je.
Mě zajímá jenom Djokovič, Machač, Ondra a Železný.
Ten Duplantis je fakt z jiný planety.
S jakou lehkostí si dělá z ostatních srandu. To je neuvěřitelné.
Duplantis je krááááááááááál.
To je pravda, neskutečný borec.
Tam kde ostatní končí, tak on by mohl začínat.
Trochu demotivující.
Fakt mazec…
Jsem měl brutální husinu, když to skočil.
Byla to nádhera, co dodat. Ještě by nám někdo z našich mohl udělat radost, i když mám myslím dost pochopení, přece jenom je to takové chudší.
6. 8. | 10:20 | Vadlejch Jakub | Atletika | Muži - oštěp |
---|---|---|---|---|
6. 8. | 10:29 | Sasínek Mäki Kristiina | Atletika | Ženy - 1500 m |
6. 8. | 10:40 | Fuksa Martin, Fuksa Petr | Rychlostní kanoistika | Muži - C2 500 m |
6. 8. | 11:20 | Petržilková Tereza | Atletika | Ženy - 400 m |
6. 8. | 11:28 | Manuel Lurdes Gloria | Atletika | Ženy - 400 m |
6. 8. | 11:44 | Vondrová Lada | Atletika | Ženy - 400 m |
6. 8. | 12:00 | Müller Vít | Atletika | Muži - 400 m překážek |
6. 8. | 13:15 | Havel Daniel, Špicar Jakub | Rychlostní kanoistika | Muži - K2 500 m |
6. 8. | 20:15 | Juška Radek | Atletika | Muži - dálka |
Vadlejch, kluci Fuksovi by mohli… Jinak nic.
A budu držet Manuel palce ať dá finále.
Ještě možná Adam Ondra by mohl, když všechno správně zapadne, i když k favoritům na medaili už nepatří. Ale palce budu držet všem, to je jasné!
Prý ten 17 letý japončík je nějaký spiderman…
To nevím, tolik se zase neorientuju . Jasně že už jsou tam mladí dravci, ale mohlo by se to třeba dobře sejít. Na rozdíl od jiných našich je to pořád člověk s mraky zkušeností, který toho hodně vyhrál. Takoví se nikdy nemůžou podceňovat, i když pravděpodobnost je jinde. Ale asi se jenom utěšuju .
Ještě Adam Ondra, kterého čeká jeho top disciplína. A Juška co semifinále skončil na 2 místě
Hoši, naši sportovci trénují pro zábavu, rekreačně, prezentace státu proběhla v krásných kostýmech hned první den, úkol splněn. Fiala to schválil to musí stačit. Najít si práci, vydělat si na sebe, oslavovat postupy z kvalifikací atd…svět je krásnej, hlavně žádnej tlak a neuhnat si zranění
Už se těším na přímý přenos z letiště, vítání sportovců, rozhovory, storky a pikantnosti, například kolik se spotřebovalo kondomů a tak…
Navyšuje to krásně postupně, když za každý rekord má prachy navíc
Bohužel jsem to neviděl, ale podle mě nejvíc epic vítězství v naší atletice - Formanová. Z té cílové rovinky mám taky husinu.
A vypadala dobře, ne jak chlap.
1999 IAAF World Athletics Championships - Women’s 800m Final