Sportovní neděle

Já si Jarmilu pamatuji jako neskutečného dříče a hodně hodnou holku.
Kdysi to nebylo jak dnes, že se sportovci fotili na jachtách se záměrně vyšpuleným zadkem, ale ve skutečném sportovním procesu. Proto i výraz tváře býval dost křečovitý.
Tedy kromě Fibingerky. Vlastně tu fotit taky mohlo být o strach. A dnes je z ní dáma.

Cyklistika a běh na lyžích patří mezi největší kruťárny.

1 Like

Oni nebyli ani zvyklí se moc vyjadřovat do tv atp., nikdo to po nich ani moc nechtěl. Pak působili vesměs jako špatně naprogramovaní roboti. Ale to se netýkalo jenom sportovců, i třeba hlasatelé televizních novin mluvili hlavně vážně, bez úsměvu, bez emocí. To už si málokdo umí představit.

1 Like

Kromě Gaba Zelenaye. Vzpomínám si jak v nějakém vysílání prohlásil, že skoky na lyžích jsou dobré akorát pre kok otou.
František Šťastný se svou prostořekostí to taky neměl jednoduché když komentoval F1.

3 Likes

Pro mě super! Pokud nic nevyhrajem, tak se aspoň pobavím :smile: .

1 Like
2 Likes

myslim, ze na ich stranke imsa.com/tvlive je trosicku lepsia kvalita

nice, ja to moc nesledujem, ale hladal som cosi na youtube a mal som to na homepage

No jsem zvědavej co zítra naši, oba to jedou poprvé ve své kariéře :grinning:

Super, Jakub Grigar je v kajak krose v semifinále. :slovakia: :rowing_man: :+1:

1 Like

Gratulace, zaslouží si to, protože jel až do konce. Prskavec si asi jednu vlepí sám :smile: . Ale z druhé rozjížďky Rohan, tak snad by se nakonec zadařit mohlo.

1 Like

Rohan se upsal ďáblovi? :smiley:

1 Like

Skoro to tak vypadá :smile: . Aspoň nás trochu přestane bolet ten vypuštěný závěr čtvrtfinále. Čert to vem, je to pryč a pojedeme tuhle sportokomedii o medaili!

Teď jsem si přečetla v jiné diskuzi, že Rohan to jede na Steva Bradburyho :smile:. Mohlo by to tak zůstat!

Jen pro informaci, včera skončila Finská rallye, Kalle Rovanpera vedl o třičtvrtě minuty a 400 m před cílem poslední RZ (nepočítám PS) byl na trati od předchozího auta vytažený kámen, trefil ho a skončil v lese…

1 Like

Viděli jsme to… Kámen

No jo, ňákej kámen… Tady jsme měli samotný vrchol sportu :smile: ! Škoda, zůstali jsme těsně pod vrcholem, ale hned bych začala budovat střediska pro kayak cross, je v tom budoucnost :smile: !

Máme medaili?
151515

Nemáme, ale vo fous :smile: !