Sportovní neděle

Arvid si hezky zazávodil, i když s otočeným roštem to byla spíš povinnost. Ale i to potěší.

Vánoční pinčusácký turnaj začíná.

3 Likes

To všechno vyhraješ :smile: ?

2 Likes

U nás vyhráváme všichni rovným dílem a o umístění losujeme. Třeba dnes jsem si vylosoval druhé místo. :trophy: :2nd_place_medal:
Je to moc hezká tradice.

1 Like

No dobře Ty! To nemusí nikdo vědět, že jsi si to takhle vylosoval, my to nikomu neřekneme :smile: !

My to hrajeme především pro zábavu a když je někdo slabší, tak rádi imitujeme prohru, aby se síly vyrovnaly. Hrajeme čtyřhry a za každou výhru si dáme čárku. Ty pak sice sečteme, ale na losování nemá osobní úspěch žádný vliv i když se někdy najde shoda.

1 Like

Tos měl říct dřív, že necháváte neumětely vyhrát, hned bych přijela :smile: .

1 Like

Přijeď, budeš hodně vítaná. Jen musím upozornit, že hrajeme ve stodole.

Jednou se někde určitě potkáme. Máte to tam moc hezké, co by kdo chtěl.

2 Likes

Je tam ráj, ale majitel nás bohužel opustil :smiling_face_with_tear: a reálně hrozí, že budeme vyhoštění.

Tak to by byla velká škoda, třeba se to podaří vyřešit. Takový azyl za snesitelných podmínek se nahrazuje těžko. Budu držet palce, víc dělat nemůžu…

1 Like

Nějaké ideály máme, ale dědici bydlí v Praze, takže je to spíše otázka času, než se s tímhle rájem budeme muset rozloučit.
Na druhou stranu je změna místa maličkost proti ztrátě kamarádů.

2 Likes

Tak to zcela určitě. To byl ten kamarád, co jsi nám o něm už dřív psal, že na tom není dobře?

1 Like

To sú tie veci ktoré dokázali naši Eiskingáči a ich fanúšikovia :+1:

3 Likes

Bohužel ano. Ale já jsem tam druhý nejmladší, takže jsme všichni moc vděční, když si v pátek můžeme přiťuknout šáněm že se zase (všichni) vidíme. Kapitánka, které mě adoptovala na moři a naordinovala mi po operaci tuhle rehabilitaci se už taky plaví s Neptunem v Jadranu. O to více si každého společného dne vážíme.
Soboty jsou náhradní termíny.

Tak to mě mrzí… Ale možná už se někde plaví třeba na takovém pěkném škuneru a ostatním tam drží místo:

Prý je to tam prima, protože jinak by se určitě už někdo vrátil :slight_smile: .

1 Like

Ani nemusí být tak krásný dvoustěžník se třemi kosatkami.
Sám jsem plul pouze na třech lodích, ale ty menší se mi do srdce vryly mnohem více, než pohodlná dvanáctimetrovka se kterou jsme pluli do Afriky. Asi potřebuji více bojovat s přírodou, než se nudně oddávat pohodlí, ale nic si pořádně nevychutnat.

1 Like

Nikdo nekouká na mládežníky? Kdepak, to jsou dravci! A už to lítá!

1 Like

Ste neskutočná banda.:+1::+1::+1: Dobrú chuť vám prajem

1 Like

@PUFF

3 Likes