Sportovní neděle

Když někdo vyhraje v premiérové sezóně, tak mi to jako úspěch připadá. Nemůže dokázat víc. Ale uvidíme, kam se nakonec vrtne.

1 Like

image

Baníkovci jásají. :slightly_smiling_face: Včera taky bili Pražáky.

image

1 Like

Aby sme vedeli ako všetko ohľadom motorov je blbosť. Údajne AMR kvôli problémom hondy nestihne prvé testy v januári 26.

Tohle už AM včera vyvrátil, na testy dorazí

Však mne to je jasné. Ale ptm tu nešírte veci, že Ferrari je 100% overene za všetkými top motorármi. V 2022 mali oni najsilnejší motor.

1 Like

@Evap tak Fornanolli bol zvažovaný Ferrari, ale Camara ich presvedčil že nie. Keďže svojími výkonmi je na tom lepšie.

Ok. Budu věřit, že rozhodující byla výkonnost :slight_smile: . Ale co, vyhrál při debutu v F3, nikdy nebude dost místa pro všechny :woman_shrugging:.

Lenže Fornanolli má problém v tom, že dokedy nebol v F2/F3 nič moc neukázal. To není v zlom, len proste tam není asi ani tak Marketingovo atraktívny. Akože talian vo Ferrari je cool, ale Brazilec priláka viac peňazí.
Kariéra Fornanolli

kariéra Camara

1 Like

A keď sa na to pozrieš. Je síce konzistetný, ale v juniorke 5 výhier za 5 rokov je málo. Tam to musíš sypať. Viac ich zaujíma raw pace ako konzistentnosť

Jako Ferrarista bys měl tlačit na to, aby byl ve Ferrari Ital. Bylo by to krásný ne?

Sak to nic neznamená, pozri sa na inzinierov a mechanikov akej su narodnosti a ake su vysledky …

Camara je násobne lepší. A brazilec vo Ferku znie zaujímavo. Aj tak mu zabijú kariéru.

Však tam byl asi 10 let Massa. To ti nestačilo? :smiley:

Tak zní to sexy. Fornaroli je champ F3 F2. Nějakou šanci by mohl dostat.
Třeba by mohl být maskot Vasseura. Wolff má taky maskoty kolem sebe.

2 Likes

Tak podrobně jsem ještě žádného jezdce před F1 nesledoval, ale u Camary je podle týmů celkem zřetelné, že že se narodil se stříbrnou lžičkou v ústech.
Podle toho co jsem od něj viděl, tak bych řekl, že zaslouženě a že je jiná liga, než třeba Stroll, nebo Mazepin.

1 Like

Tak Fornaroli prý pod křídla McLarenu.
Piastri by mohl po sezóně odejít a Leo jako dvojka k Landovi. :+1:

Piastri prý prodloužil smlouvu do konce 2028. Alespoň tak píše Planet.

2 Likes

Sú blázni. Oskar má protivnú povahu.

Ale na to, že se jedná o poměrně čerstvého nováčka, tak jezdí docela dobře. Až nebude tak zbrklý, asi bude patřit mezi stálice.
Samozřejmě je mi Lando mnohem bližší.

1 Like