@PUFF nekouří, nepije, tak ujíždí na jídle.
Máme letní pauzu a někteří zdejší se tuhle motoristickou stránku pletou s fuck bookem, tak připomenu, že sport je zajímavější, než hlupé dřysty. (slangově)
Pouštět si to nebudu, ale už jenom za ten příspěvek máš srdíčko .
Děkuji.
Nemusíš mít obavu, že se tam bude rozebírat pouze Horner. Ten je spíše jenom v nadpisu. Hlavním tématem je průřez Engeho kariéry a plány do budoucna.
Gratulace, tohle je super výkon. K2 bez kyslíku Alpským stylem?
edit: Alpským stylem to nebylo, ale bez kyslíku ano.
V tých fugách potom púštali ludí aby sa pozerali, sme sedeli na zemi vo svahu pod tribúnou ktorá bola nad tou z fotiek. Dá sa všetko len treba nájsť spoločnú reč a ludmi čo púšťajú ludí do jednotlivých sektorov. Je to tiež len človek. Čiže lístky za 50€ a videl som viacej než ten čo dával 400€ za lístky.
Tak tam kde ste boli, sú asi najlepšie miesta kde sa dá s GA dostať, keďže je vidieť dobre skoro celý S2 a S3. Zase kto chce byť blízko, tak dobré sú miesta u T11, to je fakt pár metrov od trate a ten zvuk, keď akcelerujú z T11 je geniálny (hlavne F3 a PSC)
Všechna čest! Nenažranost pořadatelů mě pohoršila do té míry, že mě každý dloubanec pod jejich žebra potěší .
Parádní fotky
Bolo to dobré miesto a je super že nepršalo. Takže budúci rok takisto dúfam na tom istom mieste. Najprv sme stáli pri T11 ale partia naša ešte chcela poobjavovať okolie tak sme nakoniec zakotvili tam kde sme boli.
Ďakujem
Nekresťanské ceny za pitie aj jedlo, ale tak zásob sme mali, grilovali sme na ranajky no obed na veceru . Aj nabudúci rok za málo peňazí veľa muziky.
Okurková sezóna nás trochu ubíjí nudou, tak máme trochu času si zaspekulovat k jakým přestupům ještě dojde.
Vedle Gaslyho by mohl nastoupit Paul Aron.
Cadillac bych si tipl na Pérez (Colapinto-Bottas)
Mergl nejspíše zůstane na svém. Leda by prohodil Kimiho za Gaslyho, když bude Renaultu dodávat půlku vozu.
Do RB by mohl přejít Hadjar.
A Toro Rosso by mohli jezdit Lawson s Lindbladem.
A Yúki? No nevím, ale třeba jsem se někde spletl, jinak se s F1 jako jezdec rozloučil.
Ovladač 2.
…ovladač 2 není k dispozici, to mě vlastně přivádí do ery PSka. xdd
O Paulovi Aronovi se začalo mluvit v souvislosti s možným vstupem do Alpine, proč ne. Jinak to asi bude celé bez překvapení, nevěřím, že by Cadillac přivedl nějakou bombu - Hertu nebo Paloua (ten aspoň asi má superlicenci, když byl rezervním jezdcem McLarenu, ne?). Pérez se zdá být jasný. Júki by se musel teď chytit, jinak prostě skončí, i když je mi ho líto. Vlastně jsem se všemi spekulacemi v souladu .
V ruštině jsem tuhle tabulku nenašel, tak jsem si nechal pomoct překládačem.
Pokud RB ještě Jukiho psychicky kompletně nezlomil, tak by možná stačilo k němu začít přistupovat trochu ferověji.
Pobavilo. Řidič 1, Ovladač 2.