Džob.
Džob dávám 7/10.
Pohoda.
Najskôr som myslel, že si si našiel džob na privyrobenie ako upratovač v kine s možnosťou prípadného zoznámenia sa s nejakou kolegyňou, keďže na kúpaliskách je táto možnosť teraz limitovaná kvôli chladnejšiemu počasiu. Potom som zistil, že je to názov filmu.
Tak není to úplně film pro nové diváky. Spíš je pro fanoušky Gymplu a Vejšky, takže k tomu nějaký vztah.
Navíc hned na začátku tam Diana Dulínková vytasila ty svoje dudlíky, takže to je bod nahoru.
Já taky ne. A už taky nezapomenu.
Takovy udaje je tady zbytecny psat, jsi na foru o F1, tam plati temer vzdy opaky
Proč? Správná žena má mít minimálně 150kg.
V zimě tě má zahřát a v létě na tebe vrhat stín.
Jisté výhody se najít dají, ale přesto se směrem “moje gusto baba tlusto” zrovna ztotožněný nejsem.
To už ponechám na každom, či to vníma ako pravdu alebo opak.
Nakonec proč ne, proti gustu… Ivan Mládek má obraz “Ideální manželka” a je to napůl žena-napůl bagr. To je jiný odvaz, ale v praktické využitelnosti zřejmě nemá konkurenci :
Tohoto ročná Monza bude Ferrari venovaná ako spomienka na Nikiho Laudu. Dokonca bude k tomu aj špeciálny merch
Ten santander tam samozrejme nebude, len toto je leak prototypov čo sa pripravuje už pred sezónou
Šikovná
151515
No nevnimam to nijak, neznam tebe ani tvoji zenu.
Tak ďalší leak celá Monza pre Ferrari sa má niesť v znamení 50. výročia Nikiho prvého titulu za Ferrari. Tam vidím aj veľký priestor ako sa pohrať s livery. A kašľal by som aj na váhu, aj tak je tento rok stratený.
Byl jsem asi 40 minut a našel jsem 1/3 košíku.
Hezky od všeho něco… hříbky, polohříbky, 3 praváky. Tak to mám rád.
Po očištění přesně 752g, kdyby to někoho zajímalo.
Vyfotit jsi je mohl. U nás je takové sucho, že už nerostou ani plísně.
…však ve skutečnosti přinesl plnej košík lysohlávek a teď čeká, než se přestane hejbat koberec.
Donesl hřiby satany a mochomůrky a teď už nepošle dlouho nic🤔