Sportovní neděle

Gratuluji. Nemáš někdy chuť na pivo, třeba když je hodně horko?
Já mimochodem taky od listopadu nekouřím pět roků, ale cigaretle mi stále voní a někdy mám tak velkou chuť si zapálit, že se musím ovládat hodně velkým vnitřním násilím.

Máme tam ještě další sportovce s nadějí na medaile i kromě dvou her. Ale problém se sportem u nás je dlouhodobej, vidíš to v hokeji i fotbale, což je u nás nejvíc sledovany

To vůbec nemám chuť. Jen občas jsem si dal nějaký nealko pivo. Ale ne pro to, že by mi pivo chybělo. :grin:
Já jsem nikdy extra pivař ani nebyl. Ani jsem extra nepil, třeba 2x max 3x měsíčně. Když už, tak spíš flašku něčeho.

Ale je to zajímavý, že když někde jsem, tak se každý hrozně diví, že nepiju, jak kdybych měl nějakou přenosnou nemoc. :grin: Přitom normální je nepít.

A dnes to je týden od tý doby, co jsem mel naposledy slazeny nápoj a sladkosti. To tvořilo možná 70% mého jídelníčku. :grin::+1:

Do střed mě bylo zle, ve středu asi nejhůř, ale od ty doby se cítím velmi dobře. Akorát jen trochu unavený.

Nekouřím, nepiju, nejím sladkosti…
Proč vůbec ziju?

2 Likes

S tím se nedá souhlasit, pokud se bavíme o ČR, ta kultura pití alkoholu tady je. Každý pak na tebe kouká, když řekneš, že nepiješ, znám to :grinning:

3 Likes

Nojo, když si ty prachy papalasi rozkradou.
Nedokážou vysvětlit, kde přišli k majetku.
Vyplácí si x milionové prémie. A nikdo jim nic neudělá.
Pak není na vybavení nebo ten sport je pro rodiče drahý. Sport se má podporovat. Udržuje zdravého ducha, fyzickou kondici, smysl pro fairplay. Sport má byt důležitá součást života a měl by být povinný pro všechny.

1 Like

Ten absťák na sladké docela chápu. Hlavně cukrovkáři jdou na kokinko jak já na uzené.
Teď když byly tak velké vedra jsem se hodně krmil jablečným kompotem do kterého jsem si pro lepší chuť přidal třeba hrušku, meruňky, nebo třeba nektarinku. Už si připadám jako loskuták a těším se až si konečně upeču třeba králíka. V tom horku by byla hotová sebevražda zapínat troubu.

1 Like

Koukam ze se posouvas spravnym smerem, hele pockej az si das po par mesicich sladkou odmenu jak ti bude chutnat, bude to zazitek :+1:

ma niekto stream na motogp?

edit: uz som nasiel :smiley: Live

1 Like

Tak Maňasová to nějak nezvládla… 27. místo… jajx…
Ale abych nebyl zlej, tak mi může klidně napsat. :smiley:

No jo, to je ale přesně ono. Když jsme na větvi jen z toho, že postoupila, tak na víc nemá. Třeba jenom zatím a příště to bude lepší. I když ráda se nechám příjemně překvapit, to zase jo :smile: .

Jsem ji neznal. Ale slyšel jsem samou chválu, že je naděje, tak jsem myslel, že bude výš.
Ale je ji 20, takže má vše před sebou.
Navíc být na olympiádě je mimořádný úspěch, na to lidi zapomínají… :+1:
Taky bych tam chtěl… V přištím životě se o to budu snažit. :slight_smile:

Se snaž hned. Jsou sporty, kde věk není překážkou :smile: .

Tak jediný na co bych mohl by byla nějaká střelba, akorát mám pravé oko v řiti. :smiley:
To bych musel jít na keratoplastiku. :smiley:

Výmluva. Jedno oko se stejně zavírá.

Levým okem vidím výborně, pravým nic moc. Jen pravým bych tady text nepřečetl.
Myslím, že říkala, že to je keratokonus. :smiley: Ale už si to nepamatuju.

Gaučing to asi jistí.

2 Likes
1 Like

Je to krása. A jaké šlehy jezdí díla naších pra pra. :muscle:

1 Like

Vyzera to uplne ako Rossi

23-ročný mladík vyzeral, že ukončí sedemročné čakanie Fínska na domáceho víťaza a držal si náskok 45,8s pred tímovým kolegom Sébastienom Ogierom, pričom do konca zostávali len dve etapy. Všetko sa to však pokazilo Rovanperovi vo vysokorýchlostnej lavotočivej zákrute v Laajavuori, keď na vnútornej strane trafil kameň, ktorý prevrátil jeho Toyotu GR Yaris Rally1 do kotúľa.