Ten Jakub Jurka dneska celý den neskutečný.
Porazit 12-6 nejlepšího šermíře světa…
Skvělý a nečekaný bronz!!
Teď se to zlomí a další medaile začnou přibývat! A když ne, tak stejně fajn .
Fajn určitě. Zase máme nové hvězdy, pro kluky to je skvělý.
Tenis bude zlato nebo stříbro, to je jisté.
Ještě tam pár želízek máme. Kluci v kayakcrossu. Dostál, Fuksa. Pak atletika Maňasová, Manuel a Vadlejch. Možná Adam Ondra, ale ten už je “starej”. A ještě Schweiner s Perušičem.
A to je asi všechno.
Aspoň 5… Ale to asi nebude.
Jinak určitě bude česká účast určitým zklamáním. Dost věcí na zamyšlení do budoucna.
Jestli jdou prachy tam kam mají.
Jako jo, ale zase musíme být trošku realisti. V Tokiu jsme si vybrali štěstí, tam nám napadalo snad všechno, tak teď zase musíme trochu vracet. Medaile potěší, ale k objektivnímu posouzení vždycky záleží na konkrétním průběhu soutěže. Taky nám někteří borci zestárli a než dorostou další vždycky chvíli trvá. Třeba zrovna Manuel se ukazuje úžasně, ale na medaili to na 99,9 % nebude, to třeba příště. Adam Ondra byl bohužel v nejlepší formě, když ještě svůj sport na olympiádě neměl, Dostál a Fuksa taky už nejsou úplní mladíci (přinejmenším služebně )… Mohl by něco utrhnout Vadlejch a beachvolejbalisté, to mi připadá nadějné. Pak se holt budeme muset podívat, kdo z mladých se třeba kvalifikoval dál, než se čekalo, a doufat v lepší příští.
Je tam zlatáááááááá.
No prosím, ono nám to půjde !
Já měl to štěstí, že jsem dnes dobrovolně povinně šerm sledovat musel. Dvě holky-babky se kterými hraji každý pátek pinčus se totiž velkou část svého života šermu věnovaly na Československé úrovni. Sice šermovaly s fleretem, který je lehčí, ale pravidla jsou si dost podobné.
Samozřejmě jsem si vyslechl jak komentátoři tomuhle sportu moc nerozumí i to jak se tam náš mladík nechá stále bodat do nohy.
Ale nakonec to braly holky sportovně, že jsme nehráli o zlato a nakonec byly unešené, když se nám podařilo skolit líheň mušketýrů.
Vivat českým Gaskoňcům.
Ještě jsem zapomněl, že hrajeme 2x o 3. místo… ve čtyřhrách… jak muži, tak ženy…
Jinak škoda Siniakový s Krejčíkovou… prakticky několik let drtí celý svět a pak výpadek.
To jsou myslím zrovna ty případy, kdy budu určitě držet palce ze všech sil (to vždycky ), ale už postup je úspěch. Jasně, neúspěch byl vypadnutí Siniakové s Krejčíkovou, to se nečekalo. Ale třeba u Krpálka mě to moc nepřekvapilo, i když zamrzelo…
Tak Krpálek šel Judo, ale jeho soupeř Sumo. Prý měl nějak 170kg a Krpálek asi 115…
Jeho “problém” je, že je zaseknutý mezi vahama.
Na těžkou moc lehkej a do 100kg moc těžkej…
Je neskutečné, co dokázal do teď, ale čas se nedá zastavit a zdraví taky začalo protestovat. Musíme být pyšní, že kromě Františka Koudelky jsme měli ještě druhého skvělého judistu .
Tak na Koudelku nemá ani zdaleka. Ten stál jak přibitej.
No jo… Škoda, že ten dnešní soupeř nebyl po žloutence .
horcica na tricku a na fuzoch pena od piva
aha tak potom je horcica na spravnom mieste
Jo nepiju hoši. Jsem jen klobásník.
V listopadu to budou 4 roky bez kapky alkoholu