Sportovní neděle

Ten Jakub Jurka dneska celý den neskutečný.
Porazit 12-6 nejlepšího šermíře světa… :tophat:
Skvělý a nečekaný bronz!! :slight_smile: :+1:

1 Like

Teď se to zlomí a další medaile začnou přibývat! A když ne, tak stejně fajn :slight_smile: .

Fajn určitě. Zase máme nové hvězdy, pro kluky to je skvělý. :slight_smile:
Tenis bude zlato nebo stříbro, to je jisté. :+1:

Ještě tam pár želízek máme. Kluci v kayakcrossu. Dostál, Fuksa. Pak atletika Maňasová, Manuel a Vadlejch. Možná Adam Ondra, ale ten už je “starej”. A ještě Schweiner s Perušičem.
A to je asi všechno. :smiley:

Aspoň 5… :slight_smile: Ale to asi nebude. :frowning:

Jinak určitě bude česká účast určitým zklamáním. Dost věcí na zamyšlení do budoucna.
Jestli jdou prachy tam kam mají. :slight_smile:

Jako jo, ale zase musíme být trošku realisti. V Tokiu jsme si vybrali štěstí, tam nám napadalo snad všechno, tak teď zase musíme trochu vracet. Medaile potěší, ale k objektivnímu posouzení vždycky záleží na konkrétním průběhu soutěže. Taky nám někteří borci zestárli a než dorostou další vždycky chvíli trvá. Třeba zrovna Manuel se ukazuje úžasně, ale na medaili to na 99,9 % nebude, to třeba příště. Adam Ondra byl bohužel v nejlepší formě, když ještě svůj sport na olympiádě neměl, Dostál a Fuksa taky už nejsou úplní mladíci (přinejmenším služebně :smile: )… Mohl by něco utrhnout Vadlejch a beachvolejbalisté, to mi připadá nadějné. Pak se holt budeme muset podívat, kdo z mladých se třeba kvalifikoval dál, než se čekalo, a doufat v lepší příští.

Je tam zlatáááááááá. :slight_smile:

1 Like

No prosím, ono nám to půjde :smile: !

1 Like

Já měl to štěstí, že jsem dnes dobrovolně povinně šerm sledovat musel. Dvě holky-babky se kterými hraji každý pátek pinčus :ping_pong: se totiž velkou část svého života šermu věnovaly na Československé úrovni. Sice šermovaly s fleretem, který je lehčí, ale pravidla jsou si dost podobné.
Samozřejmě jsem si vyslechl jak komentátoři tomuhle sportu moc nerozumí i to jak se tam náš mladík nechá stále bodat do nohy.
Ale nakonec to braly holky sportovně, že jsme nehráli o zlato a nakonec byly unešené, když se nám podařilo skolit líheň mušketýrů.
Vivat českým Gaskoňcům. :crossed_swords:

3 Likes

Ještě jsem zapomněl, že hrajeme 2x o 3. místo… ve čtyřhrách… jak muži, tak ženy… :slight_smile:
Jinak škoda Siniakový s Krejčíkovou… prakticky několik let drtí celý svět a pak výpadek. :confused: :slight_smile:

To jsou myslím zrovna ty případy, kdy budu určitě držet palce ze všech sil (to vždycky :smile: ), ale už postup je úspěch. Jasně, neúspěch byl vypadnutí Siniakové s Krejčíkovou, to se nečekalo. Ale třeba u Krpálka mě to moc nepřekvapilo, i když zamrzelo…

Tak Krpálek šel Judo, ale jeho soupeř Sumo. :smiley: Prý měl nějak 170kg a Krpálek asi 115…

Jeho “problém” je, že je zaseknutý mezi vahama.
Na těžkou moc lehkej a do 100kg moc těžkej… :smiley:

Je neskutečné, co dokázal do teď, ale čas se nedá zastavit a zdraví taky začalo protestovat. Musíme být pyšní, že kromě Františka Koudelky jsme měli ještě druhého skvělého judistu :smile: .

1 Like
1 Like

Tak na Koudelku nemá ani zdaleka. Ten stál jak přibitej. :slight_smile:

2 Likes

No jo… Škoda, že ten dnešní soupeř nebyl po žloutence :smile: .

1 Like

horcica na tricku a na fuzoch pena od piva :point_up:

Tohle je samozřejmě příjemnější řešení, ale @PUFF prý alkohol nekonzumuje.

aha tak potom je horcica na spravnom mieste :joy:

Jo nepiju hoši. Jsem jen klobásník.
V listopadu to budou 4 roky bez kapky alkoholu :stuck_out_tongue::+1:

2 Likes