Dobrá rada, smutný ale je, že asi nic neumím zásadně lépe .
Táta mě od mala dodnes pořád opakuje že hrdinů jsou plné hřbitovy…
Dobrá rada, smutný ale je, že asi nic neumím zásadně lépe .
Táta mě od mala dodnes pořád opakuje že hrdinů jsou plné hřbitovy…
To tatínkové tak říkají. Snad kromě toho mého, jeho individualismus mu celkem bránil v tom, aby někomu radil. Nějak vycházel z toho, že víme co děláme, no a někdy se to potvrdilo a někdy ne . Ale po někom jsi ty dobrodružné geny musel podědit, to nebývá náhoda. Už se k tomu někdo přiznal?
Zatím převládá teorie, že mě vyměnili v porodnici.
Dřevák určen né, ten by se ani nerozjel.
Laxnost porodnic jsme tady už probírali, ale žádné důkazy jsme nenašli. A stejně jsme došli k názoru, že případná výměna dopadla na výbornou.
Moc děkuji za ocenění i odměnu. Moc si toho vážím a mé srdce plesá.
Mají na to právo.
Snad se to 2 denní natáčení povede a bude z toho krásný mini film.
Tak zajtra bude 200km na novom zavesení a dneska ešte bude mať Ferrari 15km na SF-25 s nejakým prekvapením mimo zavesenia
Naprosto Absudrní čísla (chesscom):
ELINE IS UNSTOPPABLE
HIKARU BREAKS THE BLITZ RATING RECORD!
During his Titled Tuesday victory, Hikaru Nakamura reached a staggering 3416 Blitz rating - a site record!
…bro thinks he’s Hikaru Stockfish. xdd
Tak nás opustil Felix Baumgartner
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/felix-baumgartner-smrt-padak-rakousko-sport.A250717_211045_zahranicni_tmps
Zvládl skok ze stratosféry, a teď se mu podle všeho stala osudnou náhlá nevolnost při “obyčejném” paraglidingu. V 56 letech, to je houby… Divný pocit.
Je neuvěřitelný a ještě ke všemu sympaťák. Tak jenom doufám, že mu nic nenajdou, mrzelo by mě to… Teda nic jiného než ostatním .
Aronian (Giantslayer) vyřadil v Las Vegas Carlsena i Nakamuru…a Niemann je oba nesnáší, tak se mu klaněl. Blázinec. F1 hadr.
Kujva kujva kujva. Už dvě hodiny kroužíme kolem okruhu a není kde zaparkovat. Ani fízli nic neví a první autobusy jsme viděli teprve před deseti minutami.
Evidentně všichni pořadatelé vymreli už před šesti léty.
No nazdar… Držte se a neztrácejte optimismus, nic jiného i tak nezbývá. Držím palce!
Konečně někdo kdo se nebojí poslat fotku ze závodů. Pěkný Ferdo.
Přece se není za co stydět. Stráně ještě nejsou přeplněné, ale asi je to tím, že většina lidí ještě stojí fronty na silnicích a pozorují pomatené policajty.