Sportovní neděle

Dobrá rada, smutný ale je, že asi nic neumím zásadně lépe :smile:.

Táta mě od mala dodnes pořád opakuje že hrdinů jsou plné hřbitovy…

1 Like

To tatínkové tak říkají. Snad kromě toho mého, jeho individualismus mu celkem bránil v tom, aby někomu radil. Nějak vycházel z toho, že víme co děláme, no a někdy se to potvrdilo a někdy ne :smile: . Ale po někom jsi ty dobrodružné geny musel podědit, to nebývá náhoda. Už se k tomu někdo přiznal?

1 Like

Zatím převládá teorie, že mě vyměnili v porodnici.

1 Like

Dřevák určen né, ten by se ani nerozjel.
Laxnost porodnic jsme tady už probírali, ale žádné důkazy jsme nenašli. A stejně jsme došli k názoru, že případná výměna dopadla na výbornou.

Teda Tys to napsal tak pěkně (ne jako já :smile: !), že Ti musím poslat lodičku. Snad se Ti bude líbit…

2 Likes

Moc děkuji za ocenění i odměnu. Moc si toho vážím a mé srdce plesá. :slightly_smiling_face:

1 Like

@PUFF čo tam zase varia? Tajná dohoda 2.0?
image

1 Like

Mají na to právo.
Snad se to 2 denní natáčení povede a bude z toho krásný mini film.

1 Like

Tak zajtra bude 200km na novom zavesení a dneska ešte bude mať Ferrari 15km na SF-25 s nejakým prekvapením mimo zavesenia

1 Like

Naprosto Absudrní čísla (chesscom): :woozy_face:

ELINE IS UNSTOPPABLE :fire:

HIKARU BREAKS THE BLITZ RATING RECORD!:zap:
During his Titled Tuesday victory, Hikaru Nakamura reached a staggering 3416 Blitz rating - a site record!

bro thinks he’s Hikaru Stockfish. xdd

1 Like

Tak nás opustil Felix Baumgartner
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/felix-baumgartner-smrt-padak-rakousko-sport.A250717_211045_zahranicni_tmps
Zvládl skok ze stratosféry, a teď se mu podle všeho stala osudnou náhlá nevolnost při “obyčejném” paraglidingu. V 56 letech, to je houby… Divný pocit.

4 Likes

Ať žije král. :crown:

1 Like

Je neuvěřitelný a ještě ke všemu sympaťák. Tak jenom doufám, že mu nic nenajdou, mrzelo by mě to… Teda nic jiného než ostatním :smile: .

2 Likes

Aronian (Giantslayer) vyřadil v Las Vegas Carlsena i Nakamuru…a Niemann je oba nesnáší, tak se mu klaněl. Blázinec. F1 hadr. :sweat_smile:

1 Like

Kujva kujva kujva. Už dvě hodiny kroužíme kolem okruhu a není kde zaparkovat. Ani fízli nic neví a první autobusy jsme viděli teprve před deseti minutami.
Evidentně všichni pořadatelé vymreli už před šesti léty.

2 Likes

No nazdar… Držte se a neztrácejte optimismus, nic jiného i tak nezbývá. Držím palce!

2 Likes

Už jsme na dráze a stojíme frontu na občerstvení.

6 Likes

Konečně někdo kdo se nebojí poslat fotku ze závodů. Pěkný Ferdo. :fire: :+1:

3 Likes

Přece se není za co stydět. Stráně ještě nejsou přeplněné, ale asi je to tím, že většina lidí ještě stojí fronty na silnicích a pozorují pomatené policajty.

1 Like