Sportovní neděle

…ať uhořím, jen když nejdu. :fire:

2 Likes

WEC bolo včera katastrofa. Všetky autá okrem TOP 3 dostali minimálne kolo. Toto BOP na brazílii bolo úlet. Ale Ferrari z najhorším BOP skončilo aj tak pred Toyotou, čo je úsmevné, kedže oni najviac plakali na Ferrari BOP predtým. Ale musia vymyslieť nové systém BOP, lebo toto není udržateľné. Pretože si najlepší, tak vlastne nesmieš vyhrať v druhej polovici sezóny. TO isté ako v 2023 zarezali Toyotu, tak teraz Ferrari.

1 Like

Inak keby to niekoho zaujímalo. Rozostupy boli pomaly také veľké ako pri 24h LeMans. A toto bolo iba 6h Brazílie.

1 Like

Uhodne někdo o jakou věc se jedná? Máte čas až do večera.

Zuhoľnatené vlasy rastamana.

2 Likes

Ma ho tam!! Ma tam h0vno!!

3 Likes

Asi bych měl být mimo soutěž.

Nemusí to tak být, ale jako možnou nápovědu dávám fotku mé zadní pneumatiky z minulého týdne…

4 Likes

Jsi vítěz. Jsou to žmolky posbírané v Le Mans.
Mimochodem lístek od středy do neděle včetně kempu a vstupů do boxů vyšel na 3 900, Kč.

4 Likes

Užíváš si Ferdo, jsi borec :+1:

Ani ses nepochlubil, nebo už mám takovou sklerózu?

Jen jsem se byl zase po dlouhé době svézt po asfaltu s kamarádem na Lausitzringu.

Já měl závodní slicky, on ty nejlepší produkční a měl jsem ho porazit v čase na kolo…

Schválně jestli poznáš, která motorka je moje…

2 Likes

Nebyl jsem tam. Tyhle informace jsem získal dnes ráno.
Ale o víkendu budu v Brně, tak můžu informovat pokud bych tam viděl něco zajímavého.

4 Likes

To určitě udělej :+1:

1 Like

Myslím, že poznám… A vyhráls :smile: ?

1 Like

Ta která lehla?

1 Like

Nedokončeno z bezpečnostních důvodů :smile:.

Vedl jsem asi o pár centimetrů, potom už se nedalo sedět, páč mám puchýř na zadku o velikosti malého talíře :love_you_gesture:.

A v pátek lezeme na Wildspitze…

2 Likes

Proč všechny radosti tak bolí? :grin:

Ok, tak řekněme že jsi morální vítěz, to se tak občas říká… Jak budou tyhle dvě události fungovat dohromady si neumím představit, ale asi to půjde, když do toho jdeš :woman_shrugging:. Každopádně viel spass!

1 Like

Protože jsem dřevák :upside_down_face:

Nebuď na sebe tak přísný, třeba jsi jenom odvážnější než ostatní! Pravda, v návalu zlomyslnosti jsem Ti chtěla napsat, proč neděláš něco co umíš… Ale to se u mě projevila čistá závist a vidíš, že s ní bojuju :smile: .

2 Likes