Spočiatku sme sa Verstappena nebáli, no potom sme museli tlačiť, priznáva Stella | Magazín F1 - F1online.sk

Korením pretekov v Barcelone bola strategická zápletka na čele, keď Max Verstappen zvolil na rozdiel od McLarenu trojzastávkovú stratégiu. Vďaka nej bol blízko k papájovým na čele, ktorí sa ho spočiatku neobávali, čo sa však neskôr zmenilo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203226/spociatku-sme-sa-verstappena-nebali-no-potom-sme-museli-tlacit-priznava-stella

McLaren sa neboji Red Bullu, ale Verstappena. :slight_smile:

Jj, Verstappen totiž nejezdí v RBR, ten faktor monopostu tam vůbec není :scream:

1 Like

Požaduju omluvu od těch, kteří se mi odpoledne smáli, když jsem tvrdil že měl McLaren pr del staženou. :sunglasses:

V pohodě, počkám na omluvu od těch co psali, že RBR je 4 nejrychlejší a McL dominantní :sunglasses:

Za co sa maju ospravedlnit ti, co pisali, ze McLaren je dominantny?

Honziku teba opat uplne preplo ty mozgonaut. :man_astronaut:

asi za to, ze McLaren ziskal najvyssi pocet podov v kazdej tohtorocnej GP.

1 Like

Zisk bodů je automaticky spojenej s výkonností monopostu? Jak dlouho sleduješ F1?

1 Like

Za co? Že neumíte rozeznat pojmy nejrychlejší a dominantní, chlapi po třicítce a nechápu základní rozdíly :smile:

nehovorime o jednej ci dvoch, ale zatial deviatich v rade.

A není to kombinace monopostu a tím, že McL má dva vyrovnané jezdce? :thinking:

2 Likes

Takže McLaren nie je dominantný?

A vek nesedí.

dvoch vyrovnanych maju, ale nemaju dvoch najlepsich. to by bez problemov vyhrali vsetkych 9.

Alonso s Piastrim? To by bylo hezké, ale to se asi nestane. 🥹

2 Likes

No vidíš, RBR má nejlepšího a nevede ani jeden pohár :smile:

2 Likes

… je to individuální sport, o tom v čem jezdí a co mu dávaj za strategie to není, i letošek je toho důkazem na každém rohu :smiley:

2 Likes

Ale tak já jsem rád, že tu @Daaviid23 a spol konečně sami uznávají, že RBR má velmi dobrý monopost, ale i přesto Max nedokáže vyhrát. Hezky tím rozpustili tu pohádku, že vyhrával na 4 nejrychlejším monopostu

2 Likes

No a ještě k tomu si jezdci sami mění pneu a dávají monopost dohromady :smile:

2 Likes

to preto, ze maju az deviate najlepsie auto.

:eyes:
…fakt tam ten Cunoda chtěl povýšit? :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes