Prosím tě, jediný s nekonzistentním názorem jste vy. Když mluvíte o Maxovi, tak má vlastně super auto. Když ale mluvíte o RB, tak mluvíte o úpadku.
Tak mě laskavě přestaň tagovat
Já jsem tu psal, že Max vyhrál loni se 4. Nejrychlejším monopostem? Si měl včera úpal ne?
Ale tak jestli ti RBR přijde teď ve stejný pozici, jako byl 23 nebo na začátku 24, tak ti není pomoci😄
… a není to tak? RedBull nezažil úpadek a přesto má Max stále auto které je solidní?
Označit tým s aktuálně druhým nejlepším autem jako upadající tým chce hodně odvahy.
Ne když před tím dominuješ
A já to snad psal?
Všechno jednou končí, RB myslí na fanoušky a proto zdramatizoval konec současných pravidel.
Ano, ten úpadek se shodoval s datumem odchodu Adriana z týmu, ale asi jen náhoda, to nemělo vliv
Jakože ztráta výhody 0.7s v race pace na ztrátu 0.2s v race pace není propad?
Propad ale né úpadek
Může mi prosím někdo objektivně shrnout poslední závod?
- rychlost Redbullu vzhledem k McLarenu
- rychlost Lewise/Leclerca
- Hadjar
- Lindblad
Dík
Jestli stojíš o podrobnější a erudovanější zhodnocení, tak Tě zklamu, vlastně jsem toho o víkendu zas tak moc neviděla. Mně to stačí takhle:
- McLaren je pořád rychlejší než RB (i všichni ostatní), tu víc, tu míň, nic se v zásadě nezměnilo. Jasně, po SC byl rychlejší o hodně
- Charles je rychlejší než Lewis, taky se nic nezměnilo;
- Hadjar jezdí stabilně hodně dobře a vozí body (takže taky beze změn…)
- Lindblad je můj miláček, na toho se mě ani neptej - nemůžu být objektivní. Dělá mi radost!
Stručný pohled naprostého laika, který se místo tvrdých dat řídí emocemi .
Díky, Lindblad vypadá dobře, od Piastriho první, co mě zaujal.
Max měl asi těžkou neděli, chudák .
O Maxovi si člověk může myslet co chce, ale jedna věc se mu upřít nedá - umí udělat závod. Se vším, co k tomu patří, včetně kontroverzí. Málokdy si nevšimneš, že závodí, což se o jiných, i dobrých jezdcích říct nedá. Tak se nám snad nevyboduje .