Špekulácie o prestupe do Red Bullu som si užíval, priznal Norris | Magazín F1 - F1online.sk

O Landa Norrisa sa celé roky zaujímal Red Bull, čo nahrávalo poniektorým médiám. Tie opakovane a nástojčivo tvrdili, že sa už-už schyľuje k Britovmu prestupu ku konkurencii. Rodák z Bristolu sa však nad týmito fámami iba zakaždým pousmial, pretože od začiatku vedel, že zostane verný McLarenu, s ktorým v piatok predĺžil kontrakt o niekoľko nasledujúcich rokov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140899/spekulacie-o-prestupe-do-red-bullu-som-si-uzival-priznal-norris

Silničáři zaspali i v Monte Carlu.

1 Like

Skodovka to tam napalila do posedu pekne…

Mě překvapilo jak jsou lidé nepoučítelní a v ledové pasti se postaví do nárazové zóny.
Divím se, že tam nebývá více mrtvých než na Dakaru.

podla mna to musi byt super zazitok :smiley: (ta nehoda Skody hned pri fanusikoch)

ked uz sme u tych nehod

2 Likes

Diváci na ten zážitek určitě nezapomenou.
Já něco podobného zažil před čtyřiceti léty na na Rallye Valašská zima.
Stáli jsme na mírném svahu na vnitřní straně přehledné zatáčky, která sice nebyla ostrá, ale bylo tam hodně ledu. Pořadatelé sice mávali praporky, že je tam nebezpečí, ale každou chvíli tam nějaké auto končilo na louce a ti dravější za loukou v plotě u baráku. Jedné stodvacítce ale stál v cestě ovocný strom. Tu ránu si pamatuji dodnes.

Senna s Prostem?

120ka mala klietku? ako dopadla posadka?

V té době už byly rámy povinné a dělaly se poctivě.
Rámy z novoduru už všichni hodili k ledu. Přes technické přejímky by neprošly.
Poádka byla především hodně smutná. Většinou to byli fandové, kteří většinu závodění táhli ze svého.

bol to rocnik '84? nasiel som fotky z tej rally, mozno sa tam najdes

hah, ked si zoberiem ake auta vtedy jazdili vo WRC :smiley:

1 Like

Mám blokování reklam, tak mě nechtějí pustit na stránky.
Spíše to byl další rok. Tehdy tolik sněhu nebylo. V noci sice mrzlo, ale přes den bylo nad nulou.

toto je nahodou delo :smiley:

1 Like

su tam aj dalsie rocniky ale rozbitu 120 o strom nevidim :smiley: inak Adblock sa da docasne vypnut alebo vypnut na konkretnej stranke ak nahodou nevies

1 Like

ano maju nieco do seba, ked sa jej pozries do oci, vidis jej do duse

2 Likes

Je to sice Garde, ale i tak mi brnkáš na strunu. Já měl Rapida 130 a trvalo mi dva roky, než jsem ho sehnal. :innocent:

Tehdy ještě WRC nebyly. Jezdilo se na třídy A, B…

WRC sampionat vznikol v 1973

Tím bych si tak moc jistý nebyl. Ale Rallye není moje silná stránka, tak se hádat nemůžu.

Skupina B: vražedná monstra, které dodnes vzbuzují úctu i děs

Před 35 lety se po tragédii posádky Henri Toivonen - Sergio Cresto definitivně stáhla opona za skupinou B, nejslavnější érou světového šampionátu v rallye (uvnitř velká galerie).

Béčka vstoupila na scénu MS v roce 1982, když nahradila skupiny 4 (upravené komerční vozy) a 5 (prototypy). Proti nim to byl obrovský krok kupředu. Auta k homologaci potřebovala minimálně 200 kusů, vozy byly výrazně lehčí a brutálně výkonné. Slabou stránkou bylo nedostačující pérování. Speciály sice po silnici spektakulárně plavaly, ale každá chybička se vymstila a často vedla k tragédii.