Som pripravený chopiť sa šance a nahradiť Hamiltona, hlási Mick Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Rok 2025 bude v podaní Lewisa Hamiltona rokom prestupovým. Sedemnásobný šampión a rekordér v počte víťazstiev zamieri do Ferrari, kde si zmeria sily s miláčikom tifosi Charlesom Leclercom. V Mercedese sa však odchodom Brita uvoľní jedno miesto, ktoré bude musieť niekto zaplniť. A tým niekým by mohol byť Mick Schumacher, ktorý hlási, že sa cíti byť pripravený stať sa pilotom nemeckého tímu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142057/som-pripraveny-chopit-sa-sance-a-nahradit-hamiltona-hlasi-mick-schumacher

2024 este len zacal a uz tu mame vtip roka.

3 Likes

5 Likes

Ďakujeme za tvoj názor, Mick

2 Likes

Neviem ja som tam ziaden vtip nepostrehol. Ty ak ano tak povedz aj nam kde vidis ten vtip.

Ak vôbec nejaká šanca tam je, lebo rozhovor medzi štyrmi očami ešte neručí úspech, ale Good Luck Mick.

mick nie je material pre top team. keby neniesol meno svojho otca, zrejme by o neho nikto ani nezakopol. mozno taky fajny stredopoliar, preco nie. ale merc napriek tomu, kde je dnes, ma najvyssie ambicie. to by povedal kazdy, ze sa citi na miesto v mercedese, keby mal len teoreticku moznost. uprimne, keby sa volal logan sargeant, stekol by po nim niekto? pretoze viac toho nepredviedol.

ak by som sa mylil, budem za to len rad…

3 Likes

Sanca tam je vzdy , A u neho aj moze byt dost velka . Toto Wollf ho pozna ako pracuje ake ma vysledky na similatoroch . Ak by bol neschopny asi by sa s nim na tu temu nebavil vobec. Mne to stale dava zmysel . On ako ich testovaci jazdec je momentalne za par euro , nie ako ostatny jazdci ktory uz maju normalne drahe zmluvy. Tak co jednoducho ho stiahnu na rok na skusku (rok 2025 ) a uvidia ako si bude pocinat. Ak to bude zle tak ho proste vymenia hned a ked to bude dobre tak nebudu musiet ponahlat z nasadenim ich supertalentu Antonelim. Kdo iny tam bude chciet ist na kratkodobu zmluvu. Mick nema miesto v f1 ziadne tak prenho bude perfektna aj zmluva na jeden rok , len nech dostane sancu. Na TW mieste nie je co riesit z kratkodobeho hladiska , z marketingoveho hladiska

Ked sa Mercedes nedostane do Q3 v Bahraine :crazy_face:

V kratkodobom a marketingovom meradle moze byt pre nich zaujimava lacna alternativa na skusku na rok 2025 . V 2026 ide do tuheho z hladiska novych pravidiel a motorov . Nemaju co stratit , za ten rok si ho otestuju a maju cas potom zobrat ineho

to samozrejme nerozporujem. len si myslim, ze na taketo experimenty je tam zopar lepsich adeptov.

dakujem za vecnu diskusiu a opakujem, ak by ho zobrali a vyslo by to, bol by som len rad.

1 Like

Tak ty iny adepti su za ine peniaze (Albon ,Alonzo, Ocon) Lenze aky zmysel by davalo Albonovi alebo niekomu ist do Mercedesu na 1 maximalne 2 roky? Mercedes bude pravdepodobne staviat na podporu Kimiho Antoneliho a preto dlhodobu zmluvu nedaju nikomu. A Mick je ich testovaci jazdec a nemusi to byt ich experimentovanie s nim kedze ho dobre poznaju

1 Like

stale nie si schopny vyjadrit jednu myslienku v jednom poste?

Mickovi bych šanci nějakou dal.
Alpine by pro něho mohlo být hezké místo.
Takovej tým přesně pro něj…
A jelikož chtějí oba jezdci z Alpine pláchnout, tak má velkou šanci se tam nějak vklínit. :slight_smile:

1 Like

V podstate Mickov manežér to miesto obsadzuje, ak mu ho nedá tak to je jeho rozsudok smrti v F1. Zasa tu bubde kopec rečí ako ho všetci chceli ale nikto mu nič neponúkne.

Myslim, ze Wolff medzi styrmi ocami nanajvys tak slusne upravil svoje predchadzajuce vyjadrenia o tom, ako si Mick zasluzi sedacku v F1. Vtedy predsa nepocital s tym, ze by sa jedna uvolnila v Mercedese.

tak to uz radsej nech zoberu spet Bottasa, vazne…

Proti Mickovi nic nemam, ale ako hovoris, nie je top pilot a pridu perspektivnejsi jazdci. Ferrari ho neprepustilo z akademie pre dobre vysledky, v Haase tiez nic neukazal… Wolff ho do auta podla mna neposadi, ak ano, ziska u mna kredit, kedze sa zastrajal ze si sedacku zasluzi, teraz ma on sam jednu volnu. Ale neurobi to. Scbumacher to skusil a nevyslo to

Chyba sa stala v matike. Ked povies A, povedz aj B. Magnussen, co vobec nie je extra material ziskal viac ako dvojnasobok toho, co Schumacher. Ak by Schumacher za nieco stal, tak by ho deklasoval. Bol tam druhu sezonu.

1 Like

Leclerc vs Vettel