Som presvedčený, že sme pri vývoji zvolili správny smer, odkázal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Keď Red Bull v roku 2023 končil najdominantnejšiu sezónu v histórii Formuly 1, zažíval zlatú éru svojej existencie. Zdalo sa, že to potrvá večne a tento tím bude vládnuť do konca aktuálneho cyklu pravidiel. V sezóne 2024 sa však situácia dokonalo zvrtla a dnes vstupuje tím do nového ročníka s neistotou. Max Verstappen je však presvedčený, že tím urobil pri vývoji správne rozhodnutia a na prvých pretekoch v Austrálii sa predstaví v lepšej forme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187741/som-presvedceny-ze-sme-pri-vyvoji-zvolili-spravny-smer-odkazal-verstappen

I bez Newyho? :thinking::joy:

Auto na sezonu 2024 bolo este stale autom pod ktore sa podpisal Newey. A max aj ini jedinci z timu prezradili ze uz v usa 2023 sa veci zacali pomaly rucat, len tie naznaky ignorovali. Takze mysliet si, ze bez neweyho sa automaticky prepadnu, je zjednoduseny pohlad. Aj newey robil a bude robit blbe rozhodnutia. Mclaren v roku 2003 by vedel rozpravat…

4 Likes

Bez urazky ale myslim si, ze stacilo :slight_smile: na rade su Mclaren, Ferrari alebo proste niekto iny :smiley:

1 Like

Hľadajte rozdiely

Beam wing, trochu jiná bočnice, trochu jinak zavěšení, ale jinak nic moc viditelné změny.

1 Like

Okej, tak jo no, k Newymu je potřeba připočítat odchod Marshalla.

Jiná helma! :slight_smile:

Ale myslím si, že teď Red Bull trochu kamufluje.

1 Like

Trochu? Fotolab se ani nezapotil s pokusem o výraznější změny.

Zase mě nemusíš chytat za slovíčko. :wink: Dobře, Red Bull hraje divadlo.

Pouze jsem vyjádřil svůj názor. Nic jiného za tím nehledej. :wink:

Třeba šetří na modulu umělé inteligence, takže jim to vyplivlo jen nepatrnou variaci na loňský vůz. :wink:

RB i s Adrianem dokončoval nový vůz tradičně na poslední chvíli. Myslím, že letos neudělal vyjímku.

Na the-Race píšou, že je to takové mysteriózní auto…

1 Like

Akta X? :grin:
image

Nepochybně.

Horner prý pravil, že ďábel se skrývá v detailech.

1 Like

Tak to asi vyjedou s kopytem. Dál raději nebudu zacházet do podrobností, abych od Sulayema nevyfasoval pokutu. :grin:

1 Like

Ne náhodou jsou “rohy” v angličtině “horns” a Horner je “Horner”. :japanese_goblin:

3 Likes

Já měl na mysli, že správný čert má dva ocasy a dlouhý jazyk. Ale jsem si jist, že by si jistá veřejnost myslela, že se otírám o jezdce a já přitom vážně myslím skutečnou pohádkovou postavu.

1 Like

Podle me nikdo jiny nez Newey by to auto jakz takz jeste neposlal o trochu dopredu, je to jen precislovana platforma stara nekolik let a konec sezony byli treti ctvrti.

Starej Villeneuve by rekl, hromada srotu.