Může to být blaf, a nejspíše bude, protože na tom autě není v podstatě nic nového. (viditelně).
Zase na druhou stranu je pole hrozně vyrovnané, takže je škoda plýtvat i 200km shakedownem.
Myslím, že nejsou v takové pozici, aby si to mohli dovolit, ledaže by přišli fakt na něco převratného.
Závody začnou až v Austrálii a za dva týdny se dá udělat ještě fůra práce.
Doba kdy týmy představovaly skutečné vozy je už hodně dávno pryč.
Kto jazdi s cislom 37?
Hadji…To je divný ne? Že ti jezdí shakedown kluk z cizího týmu.
To je jak kdyby Norris jel místo Leclerca.
V Abú Dhabí jel v tréninku Hadjar, neměl ho on? I když teď snad bude mít šestku
Shakedown bude jenom ta letošní fotka a to je Lawson, ten má 30. A patří tam, i když je to pořád nezvyk…
Jo to je loňská.
No jo, letos už snad sedí ve svém… Jsem zvědavá, kdo zítra udělá první RF . Ale možná ty mladíky podceňuju.
Za 8h začíná nová válka. Mám husinu.
Z toho, co jsem zatím, tak nějak nasál, mám strach, že to McL nejspíše zválcuje.
Vůbec si netroufám tipovat, což je jedině dobře. Testy se nedají brát úplně definitivně, ale určitou vypovídající hodnotu přece jenom mají. Jsem hrozně zvědavá.
Já si myslím, že žádný extra giga sandbagging nebude, že se fakt pojede kudla.
Žádný tým není vyloženě v pozici, kdy by někdo mohl testy “odfláknout” s nějakma trikama.
Ty výkyvy trať od tratě měl každý tým obrovské.
Tím líp. A taky uvidíme nováčky v ostrém porovnání s ostatními, samá lahůdka . Tak zítra!
Sandbagging nema ziaden zmysel. Vsetci odskusaju co odskusat potrebuju. 3 dni testov a potom o 2 tyzdne sa ide na ostro. Tu nie je co spekulovat.
Navyse 5 novacikov si potrebuje odskusat co najviac veci aby boli maximalne pripraveni. Lewis si taktiez potrebuje vela veci preverit v novom posobisku. Redbull chce vediet ci zazehnali minulorocne problemy.
Jediny tim, ktory ma ako tak priestor na sandbagging je McLaren a ako vidno, Piastri sa nikam velmi nehnal.
Mě se to auto McL nějak nezdá.
Nezdají se mi ty bočnice.
Takové divné.
Vsak uvidime uz coskoro. Na testoch je neocakavane chladno. Zajtra dokonca moze sprchnut.