Simulácia Mercedesu priznávala Verstappenovi najväčšie šance na víťazstvo | Magazín F1 - F1online.sk

A zase top výroky Maxe - po sobě mohl na titul zapomenout, po neděli se mu líbilo, jak to nezvdali :grinning:

1 Like

Ako vtip dobré. 25-30 ľuďom + ďalším inžinierom sediacim za PC pomaly 24 hodín som mal ja radiť aké kroky mal RB zmeniť? To prenechám iným tu na fóre. Či?

1 Like

No taky bych čekal větší psychickou odolnost, podle toho jak už xkrát prohlásil, že se jen zúčastní, že na titul můžou zapomenou a pak jak je zpět a teď zase to samé kolečko… :grinning:

1 Like

A pritom stačilo zostať na 1 priebežnom mieste. Norris by mohol začať panikáriť, prebrzdiť pneu, mohol prísť SC, proste zmenila by sa celá dynamika priebehu VC. Za mňa včerajšok Red Bull ideálne nezvládol.

1 Like

No ale jsi dostatečně chytrý na to (očividně chytřejší než právě zmiňovaní inženýři) aby jsi prohlásil, že to RB měl vyhrát. :grin:

3 Likes

Neviem, takto pises len prazdne riadky podla mna

Napises ze rbr mal vyhrat, okej
Pytam sa co podla teba mali robit lepsie cely vikend, tak od toho davas ruky prec

Tak dik za diskusiu i guess

To bude vedieť GP, ktorý sa Maxovi v dojazdovom kole ospravedlňoval. Keby spravili všetko ideálne, tak by asi nemal dôvod.

A v nedeľu konkrétny krok je predĺžiť stint na mediumkách až do konca (ale hlavný problém je, že trafili setup až na tretí pokus). Tretie alebo 5. miesto za Piastrim (čo podľa Red Bullu hrozilo) je už jedno pokiaľ potrebujú vyhrávať.

Podla mna mali problemy kvoli pocasiu hlavne so setupmi, preto kvalda nahouby a v nedelu stihacia jazda s novymi komponentmi

Nevkladaj mi prosím do úst výroky, ktoré som nepovedal, resp. nenapísal. Dík.

3 Likes

Za chybné nastavení RB21 tedy je Max? No moc se mi to nezdá, zvláště v kontextu toho, že RBR se pravděpodobně vrátil k starší specifikaci.

Nicméně, pokud je Max odpovědný za nastavení vozu v sobotu, pak je logicky odpovědný i za nastavení vozu v neděli. Kde, na tom se asi shodneme, se rozdávají největší body. Takže za mě dobré. Řeči o nejlepším autě neřeším.

Jak je tedy na tom pilot, který měl solidní nastavení v sobotu (jednoznačně lepší než Max), ale v neděli, kdy na tom nejvíc záleží, je auto téměř nepoužitelné.:thinking:

Keď napíšem, že si mali ísť pre víťazstvo, bolo to myslené tak, že sa oň mali aspoň pobiť, ale oni vypratali pozície.

1 Like

Tak já teď nevím. :thinking:

3 Likes

Doporučuji si přečíst, co píšu, protože reaguješ na něco, co tam vůbec nepíšu a taková debata je opravdu k ničemu

1 Like

Tak to se omlouvám, špatně jsem to pochopil. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Zase tu niekto manipuluje. Prosím ak ma cituješ, cituj kompletne celý príspevok a nevyberaj si hrozienka, čo sa ti hodia. Dík.

2 Likes

Proto jsem napsal

To byla otázka. Stačilo odpovědět např. “Ne tak jsem to nemyslel”.

tiMure, ty si tu psal, že Alonso má daleko lepší auto než Max, ale realita byla taková, že Aston trefil nastavení hned z kraje a ve sprintových víkendech je to složitější. Propad Astonu ke svým pozicím musel čekat každý kdo F1 aspoň trochu rozumí. Aston nemá v DNA lepší vůz ani zdaleka se nechytá. Takže je naprosto fatal chyba, že v boji o titul to Max s RB zahodil a auto bylo připravené defacto až v neděli. To je prostě fail, který jde i za Maxem.
Ale konečně jste mohli vidět jak to vypadá, když má Max “neříditelné” auto, to zase jo. xdd

2 Likes

Ďalší…15151515

2 Likes

Chápem

Zhadzoval sa akurát tak titul v 2007, 2010 a 2012. Preto trpíte dodnes. :slight_smile: