Za tohle je někdo pedofil? To jste tady vážně takový vymletý chudáci? Neůveřitelný co tu předvádíte, k tomu se nedá víc napsat…
Je to podľa teba zdravé, že sa ti páčia sexuálne narážky na 14-ročné deti?
Skús odpovedať na jednoduchú otázku jednoslovne.
Díky za vysvětlení, pěkný den 
Ty jsi chodící odpad, který nezná hranic, no v trénování svalů vidí sexuální podtext, tohle je na kastraci a zavřít do vězení
Cokolvek by si napisal, uz to nezmenis
Trenovat s hakinnenovou dcerou pohyby hlavou ked je dievcine 14 …
Len chory psychopat toto vypoti a napise verejne na internet
Ci by si aj policii taketo trapne prvoplanove vyhovorky vykladal, to je zaujimava tema na diskusiu
Ale stale mame resty ohladom tvojho vyroku ze Newey odisiel z rbr kvoli hornerovi
Tak pomaly v klude, najprv odpovedz na jedno, potom na druhe
Takze po asi osmy krat:
Odisiel Newey z tbr kvoli Hornerovi?
Tvůj kompletní text, z kterého jsem použil citaci.
Tady je moje kompletní zpráva.
Každopádně, já jsem vstoupil do probíhající debaty mezi tebou a Davidem ( který se ti omluvil). Podle mě, má část citace nijak do celkového vyznění nezasáhla, ale na to si každý může udělat názor sám.
Sice si myslím že sledovat celý kontext debaty je nad lidský potenciál, zvláště zde, ale OK, pokud se tím cítíš poškozený a já uznávám, ze v rámci tvé debaty s Davidem to mohlo být, tak se
přidávám k Davidově omluvě.
Každopádně to rozhodně není nijak podobné tomu výše.
Doufám, že spolu nadále můžeme diskutovat bez zlé krve.
A jak říkáš
A nikdy nevieš, či a kedy sa ocitneme na jednej lodi. Či?
Pěkný den a závodní víkend přeji.
Volala mi tvoja mama, že už nevie čo s tebou má robiť a bojí sa, že keď to nebudeš riešiť s odborníkmi, tak nejakej nezletilej raz ublížiš. Tak zúfalú ženu som ešte nepočul. 
Tento príbeh je smutný, napísal sám živóóót tududududuuu.
Tímhle si chtěl ukázat jaký jsi lhář a ubožák? Ale to už dávno všichni ví. @tiMur se teď stydí, že si s tebou kdy psal
Trenovat s hakinnenovou dcerou pohyby hlavou ked je dievcine 14 …
Len chory psychopat toto vypoti a napise verejne na internet
Pritom ešte dosal ud Puffa šancu to vtedy zachrániť, normálne mu prihral na to, aby napísal “beriem späť, nevedel som, že je taká mladá”. A s tou šancou naložil asi takto. 
Normálne napísal, že o tom vie, že má 14 a začal klamať o tom ako to myslel. 
Ježku, vedle máš odpověď. Choré je, abys na forum o F1 sdílel fotku uživatele a pak ses mu vysmíval a snažil se okolo něho cokoliv shodit. Choré je si tu hrát na oběť, která za nic nemůže, když tu obhajuješ nácka a psychopata, choré je, jak tu furt vykládáš, že odejdeš z fora a furt tu smrdíš.
Tak ono je dost choré si myslet, že trénování svalů je bj nebo podobně, ale chápu, když si musíš vymýšlet i přítelkyni, tak musíš být extrémně zoufalej
Ty zijes v nejakej f.cked up realite
S tym ti ja nepomozem ale pomoc sa vyhladat da
Mal by si prist s niecim novym a sofistikovanym, toto uz dost dlho nudi
Realitě tohohle fora a to co si tu pomáhal budovat. Můžeš si pogratulovat, jak si to tu s Josem a spol rozložil
Dajme si test Hogrom. Zmizni na tyzden a zober aj brainlessa a uvidime, ci bude menej konfliktov.
Pocas mojej nepritomnosti tu konflikty stale boli, akurat ste viac utocili na inych, takze mnou to nie je.
To jste tady vážně takový vymletý chudáci?
Tak prečo sem potom stále chodíte, keď sme všetci vymletí chudáci? Každý týždeň tu vytiahnete niečo na tento štýl. Prídete sem pod zámienkou, že vy sa vlastne chcete vyjadrovať k F1 a každý deň sa tu s niekym len hádate a keď aj hádku neyvoláte, tak sa do nej zapojíte. A opäť je každý proti vám, každý je len zlý a sebareflexia 0 bodov. A vyhadzovať Slováka zo slovenského fóra je fakt gól no 
Takže tu máme o sobě číst že jsme pedoTrio? Jako vážně?
Hezky ses odkopal Adame, jj problém je Slovák na Slovenském fóru. Už chápu ten tvůj výpad před měsícem
Adam se dlouho držel, aby se neodkopal, no už ho to asi nebavilo. To je fakt gól, že se tu bude zastávat multibana a nácka, co napsal, že je Slovensko zbytečný národ 
Jj, hádky tu furt byly, protože si tu nebyl půl hodiny nejdéle od toho, co si dostal bany.
Adamovi vadí, že napíšeš někomu, kdo tu dva měsíce řve jak odejde z fora na konci roku, aby odešel, ale že je Slovensko zbytečný narod a mělo se vyhladit, tak to mu nevadí. Jakoby tohle forum je každý den jedno velké překvapení. To jsou charakteři tady.