Norris sa chce poučiť zo svojho „dosť trápneho“ štartu | Magazín F1 - F1online.sk

Adam se dlouho držel, aby se neodkopal, no už ho to asi nebavilo. To je fakt gól, že se tu bude zastávat multibana a nácka, co napsal, že je Slovensko zbytečný národ :grinning:

1 Like

Jj, hádky tu furt byly, protože si tu nebyl půl hodiny nejdéle od toho, co si dostal bany.

Adamovi vadí, že napíšeš někomu, kdo tu dva měsíce řve jak odejde z fora na konci roku, aby odešel, ale že je Slovensko zbytečný narod a mělo se vyhladit, tak to mu nevadí. Jakoby tohle forum je každý den jedno velké překvapení. To jsou charakteři tady. :-1: :smiley:

1 Like

Jj, u toho držel hubu a to i u útocích Jose a spol, no vytáhne potom tohle :grinning:

1 Like

A ještě si stahl sam na sebe toho vymletýho chudáka. No já píšu o Ježkovi, Josovi, rAstorovi, k tomu co tu předvádí se nic jinýho napsat nedá. A on tady ze sebe začne dělat nesmyslně oběť…wau. :DD

1 Like

Tak mozno stačí nepísať veci na základe ktorých vám to niekto vyčíta.

4 Likes

Ok, čekáme až to napíšeš všem stejně.

1 Like

Nn to len jos co sem cele tyzdne castokrat nechodi a jezek co tu uz nebude, oni mozu za rozpad

Pricom henten zubac sa tu chvali casto ze je king fora a on ma najviac prispevkov, on vie najviac p f1 on ma zarucene najlepsie info

Trosku paradox ne

Teba a ostatnych obviňuje z rozpadu fora pricom najviac prispevkov generuje on

3 Likes

Takže je špatně, že jsem se tady ozval na to co tu o mě tvoji bff píšou, chápu to dobře Adame?

1 Like

Co ti poviem. :sweat_smile:

Sam vidis, ze som tu podla neho nebol pol hodiny, pritom som bol 20 dni na dovolenke, z ktorych asi 8 dni som bol komplet mimo signal. Ja sa totizto viem pripojit na net aj uprostred mora/oceanu stovky kilometrov od pobrezia. :grin:

A okrem ineho kazdeho viem zverbovat na svoju stranu zla, najnovsie uz aj Adam sa podla tych bezmozgov pridal ku mne.

Ale pekne im Adal stupil na otlak, sa predbiehali v tom, koho z nich dvoch vytlakovalo viac. :joy:

Pedofilove a jejich podporovaci vzdy premysleli jinak. Jejich zivot je plny paradoxu a zklamani. To tu vsichni muzeme videt na nazornym prikladu.

Nejvetsi hlina byla, kdyz mu david napsal, ze ten dvojsmysl v tom videl. Ve finale pedoHonzikovi puff rekne, at si priste rekne o obcanku. :smiley: :smiley:

1 Like

Prečo vám mam zas ja alebo ktokoľvek iný robit vo vašich hádkach rozhodcu? Nehádaj sa. A ked vyvolávaš hádky tak si znášaj následky.

4 Likes

Pro @PUFF

3 Likes

Šance je :heart_eyes:

:grin:

541655165398+9+8

1 Like

Ja tu nemam bff, nikoho tu nepoznám osobne. A chces mi povedať ze keby Jos napísal, ze Elle navrhne aby si išli dat f.a.jku, tak by vám ako prvé napadlo, ze idú spolu fajčiť? Tiez by ste to tak obhajovali?

3 Likes

To je základ, tam se peče velká věc :sunglasses:

1 Like

FIA zavedla tech direktivu okolo planku a zahřívání materiálu

1 Like

… a Alonso a Melissa :open_mouth: :smiley: :baby:

2 Likes

Prostě to, že sem se ozval na nesmyslnou uražku je špatně. Dobře Adame.
Skvělý. :+1:

2 Likes

A chystá se ještě jedna bomba Alonsa u AM😳

1 Like