Šiltovka za 70, burger za 18 eur. Koľko zaplatia fanúšikovia F1 na Hungaroringu? | Magazín F1 - F1online.sk

Uplne absurdna debata, co Vam vsetkym preskakuje ?
Kto nechce nech nejde, kto chce ist a sediet na trave, nech sedi na trave, kto chce burger nech si ho kupi, kto nie nech si prinesie sváčo so sebou.
Čo tu riešite ?

1 lajk

Však mi řekni 1 důvod.
Proč by měl být burger na F1 v Maďarsku dražší než na F1 v Silverstone.

Maďarské kuchyni česká a slovenská neleží ani u kotníků. Něco jako třeba pivo je lepší u nás, ale to je už asi tak všechno. Přitom některé výrobky prodávané u nás by nežraly ani prasata Mangalica.

Protože poptávka určuje nabídku :man_shrugging:

Tak já ani nevím jak ty burgery vypadají, tak jak to mám srovnávat? :smiley:

Větší hardcore mi teda přijde ta osminka pizzy za 250, když už a ta je tady i vyfocená. :smiley:

1 lajk

pokial nevies ake poplatky musia ti stankari zaplatit promoterovy podujatia tak nemozes hodnotit ci je to oproti inym okruhom predrazene.

Tak Puff si myslí, že ty stánky tam neplatí nic za “podnájem” a burgery nakoupí v mekáči za 1 ečko a přeprodávají :smiley:

1 lajk

Ceskoslovenska kuchyna je vyborna, sice tazka ale extremne variabilna.
Pozbierali sme vsetko z rakuska-uhorska a mame to tu skvele.
Rakovina hrubeho creva je bonus.

Borci, já jsem žil a pracoval v několika zemích v cizině. x let.
Vím, kolik stojí služby, kolik to stojí v obchodech a jaké jsou nájmy
Nemusíte mě tu cvičit, a obhajovat UK vs Maďarsko.

Prostě a jednodušše jsou v Maďarsku prachsprostí zloději.
A vyšší ceny na F1 v Maďarsku než v UK je čirá zlodějina.

Niekto si kúpi na jarmoku pečenú klobásu za 15€, niekto svařák za 6€

na tomto sa hádať?

Už len DPH majú Maďari 27%

Ale jedlá nie sú drahšie ako na Silverstone

Puff pinkaj si tenisovou loptou o panelák, je to lacnejšie :upside_down_face:

2 lajkov

mam taku otazku pre tych co si kupuju timove oblecenie siltovky, tricka, bundy, atd.. necitite sa potom ako reklamny pajac ked sa do toho obleciete? ja osobne by som si take nieco na seba obliest nedokazal aby som mal na tricku reklamu na 10 firiem a este za to aj zaplatit :slight_smile:

1 lajk

a co jako? očividně si nebyl na takových akcí, abys říkal co je mimo a co je ok. Ve Španělsku ti na tribuny zakážou donést si svoje jídlo a pití a pak tam platíš jak mourovatej. V Maďarsku máš možnost si nosit svoje

Ano, byl jsem zabalenej ve vakuu a nikde jsem nikdy nebyl.

V nejakom Maďarsku? O čo sú Maďari horší než UK? Kľudne môže byť ten maďarský burger lepší. Ani v tom prípade by si nedal lebo je “iba” maďarský? A mimochodom, na tvojej fotografii vidím kurací burger. Vieš, že hovädzie je drahšie, že? A nezabudnime, že ceny v UK sú v librách.

To nikde nepíšu, ale kdybys jel na závody F1, tak tu nepíšeš tohle a nedivíš se tomu :smiley:

ale ved som s tym nezacal ja porovnavat neporovnatelne :slight_smile: ja som len reagoval na porovnanie f1 a aquaparku

ale asi to nebude sucast ceny za vstupne na hungaroring :slight_smile:

Jsou ceny vstupenek na všechny závody stejné nebo se liší podle země/kupní síly ve které se konají?

Cena lístků není nikdy podle kupní síly v dané zemi, na to zapomeň :smiley:

Vstupenky na Silverstone jsou 2-3x dražší než v Maďarsku.
Proč burger na Silverstone stojí 400kč a v Maďarsku 500?

Já ti to neberu, jen píšu že nic jinýho na takových akcích čekat nemůžeš a je jedno kde to je. Jestli se tu budeme bavit o stovce sem a stovce tam ale stejně nevíme co porovnáváme, tak to nemá smysl víc řešit.

1 lajk