To len pepíci a pár pepícky zmýšľajúcich Slovákov, čo by chceli všetko za korunu. Ideálne keby si tam mohli doniesť bedničku plzne z Alberta, dvadsať rožkov pre celú rodinu a desať pašték.
Každý normálny chápe, že je to svetová akcia, kde sa platia obrovské vstupné poplatky, ktoré sa im musia vrátiť a musia navyše aj zarobiť.
Veď o to je to absurdnejšie. Je to akcia, kde si môžeš každý deň doniesť vlastné jedlo, vlastné nealko a nonstop si tam zadarmo čapovať pitnú vodu. Doslova ti stačí kúpiť vstupenku a tam už nemusíš minúť ani euro.
Tak toto je bomba čo tu podaktorí predvádzajú. Nadávať inej krajine lebo trtko nemá ani na blbý burger je sila. Alebo vytešovať sa z toho, že kúpil v Lidli kura a halušky a zadelil tým F1 šach mat je najvác. To nevymyslíš.
neviem, niekto si asi mysli, ze tam len prides, rozlozis si stanok s hotdogmi a predavas. len tak. Kazdemu normalnemu je jasne, co tvori drvivu vacsinu finalnej ceny.
Ja neviem, ci to vobec ten exot mysli vazne. On mi pride taka dokrutena osobnost, ze mozno len trolli a baituje a ma z toho radost
Vědomost uživatele: Pokud běžný uživatel ví (nebo prokazatelně může vědět), že daný film, seriál nebo sportovní zápas je na internetu umístěn bez souhlasu autorů, porušuje autorské právo. U nových filmů, které aktuálně běží v kinech nebo na placených platformách (Netflix, HBO, Sky a další), je tato vědomost automaticky předpokládána, protože nikde legálně zdarma dostupné nejsou
Koncovému uživateli hrozí za pouhé pasivní sledování nelegálního streamu primárně finanční postih v občanskoprávním řízení.
tak tak, madari maju dobre ceny aj kvalitnu kuchynu. urcite lepsie ako my na sk… a tak isto poliaci..
Ked budem mat na ucte kopu prachov, co nemam tak by som nad tym aj ja pokrcil plece. Ale ty si sem zjavne dosiel vsetkym ukazat ze mas peniaze, a mozes si to dovolit Co je dost detinske.
Lebo kazdy co sa na tie ceny pozrie vie, ze su premrstene a chcu len sproste zarobit. Pridu tam fanusikovia co si to mozu dovolit. Cize v minuse nebudu, preda sa vacsina co tam budu predavat.
Takze je to ich vec, ake si ceny daju. Ale nic to nemeni na tom, ze tie ceny su prehnane.
Jen jsem se pozastavoval nad tím, proč v Maďarsku stojí burger 500,- a na Silverstone 400,-.
Kluci si to tady převzali po svěm, a udělali ze mě lůzra, který chce, aby burgery stály korunu.
za euro deset, 10 klobas za euro, alebo klobasa za 1,1 euro?
a u vas to stoji o 8 euro viac? to potom nechapem preco to ti madari vozia na slovensko a nie rovno do ciech kde by to mohli predavat aj 6x drahsie a stale by boli lacnejsi ako tie vase
Minulý rok v Soběslavi na náměstí jsem měl jeden z nejlepších burgerů s domacíma hranolkama a neomezeným pitím (bud nekonečnej nápoj nebo 2 pivka) za 220. Tam jsme si zase řikal, jak na tom mužou vydělávat.
Ale F1 je prostě mezinárodní akce a tam nemužeš v dnešní době čekat něco jiného, to samé koncerty, tam vždycky budou ceny jak na letišti a je jedno jestli je to v Maďarsku nebo v Británii.
toto pri f1 neplati, nie teda pri tych stankaroch. ich najvacsia nakladova polozka je poplatok promoterovy toho podujatia a to bude niekolkonasobne viac ako ho budu stat naklady na mzdu pre personal a ta cena za stanok moze byt uplne kludne v madarsku vyssia ako v silverstone
Porovnávaš neporovnateľné. Tak isto aquapark neponúka to čo F1. Ale ak ti tak záleží na tobogánoch, tak iba pár metrov od Hungaroringu sa nachádza aquapark.