Šije Red Bull auto na mieru Verstappenovi? Len ho vylaďujem, ako sa to páči mne, odpovedá | Magazín F1 - F1online.sk

Mi věnuješ víc pozornosti, než svému potomkovi? tak to jo, to taky dost povídá :smiley:

Ty sa radsej staraj o to, aby si sa nemnozil ty. Ty produkt incestu…

2 Likes

Jj jdeš skvělým příkladem, fotřík co uráží neznamé lidi na internetu, protože se mu nelíbí jeho názory. No nic, svoje dno si znovu prokázal, tak se věnuj radši potomkovi, a ne lidem, který ani neznáš :slight_smile:

Podla casu straveneho na fore je toto jeho jedina interakcia s ludmi. :smiley: Ale ani sa tomu necudujem, kto by chcel takeho zm.rda stretavat offline. Jeho musi aj vlastna rodina len tolerovat, lebo rodinu si nevyberies.

Je to zakomplexovany chudak pred 30kou, ktoreho najlepsim (online) kamaratom je blazom po 50ke, pre ktoreho je online forum viac ako rodina.

To je takové vtipné, když jeden člověk vyčítá jinému, to, co on sám dělá, Honzíku Honzíku

1 Like

Na to som tu expert ja tak mi do toho nefusujte borci

Jsem nevěděl, že mi tu způsobíš takovou popularitu :grinning:

Ty si to robis sam chlape ja si len prihrievam polievocku casto :grinning: tazka doba plyn drahy

1 Like

Ty to děláš šikovně, to začneš a pak si vezmeš popkorn a sleduješ tu sociální experiment :grinning:

1 Like

A ty to robis presne naopak. Votries sa do diskusie, s kazdym sa pohadas a vzdy z toho vyjdes ako k0k0t. :joy:

5 Likes

Chyba, nazor druheho viem akceptovat aj ked sa mi nepaci. Tvoj sposob diskusie a tvoje spravanie nie. Poznat ta ani nepotrebujem, staci mi ked vidim, co predvadzas tu. Z toho sa da jednoznacne urcit, aky kkt a spina si… Omielas o urazani a robis to iste.

2 Likes

Tak toto bolo krasne :smiley: :smiley: :smiley: To by si mal dat Honzik do zivotopisu

2 Likes

Podle sebe soudím tebe? No tak alespoň víme, kam chodíš na tyhle hodnocení.

Chudák tvoje dítě

Nevím, kdo se vtiral ve vedlejších diskuzích, ale chapu, vaše komplexy vám to neodpustí :kissing_heart:

Si nabehol na to, tak som musel. :smiley: Do zivotopisu si to da hned za tu brigadu v Porsche, pocas ktorej jazdil denne na Panamere, 911ke a GT3ke do Lidlu po rozky. :smiley:

Ty neumíš anglicky vid? A nezaviď ani tohle, zase ti tu praska cevka :slightly_smiling_face:

To uz prehanas, bodliny sa mi pomaly plnia jedom

Jo?

Já si nemyslím, že jsem ten co potrebuje bodliny

Přehání to tady to individuum

Po anglicky viem celkom dobre, zil som par mesiacov aj v UK aj v USA a vsade som sa v pohode dohovoril, preco? :slight_smile:

Nezavidim, ja ti to doprajem, musi to byt fajn skusenost zajazdit si na takych autach, no prezentovat sa tu ako si denne jazdil na neviem com vsetkom a robit neviem aky dojem, ze si odbornik na luxusne auta a ich jazdne vlastnosti a zamlcat ako to bolo a ako si sa k tomu dostal je druha vec. :smiley: Ale u teba je klamsto bezna vec, toto bolo len take skreslenie a zamlcanie reality, takze na tvoje pomery este v norme.

Zasa chyba. Ostatnym clenom fora do kktov a spin nenadavam, lebo na nich taky nazor nemam. Aj ked sa nezhodnem aj s inymi. Hore si so skolkou provokoval ty, aj ked tebe nikto nepisal, chalani sa bavili medzi sebou. Ja som ti tiez nepisal, pisal si ty mne. A teraz tu v kazdom prispevku omielas moje rodicovstvo v zufalej snahe sa ma nejako dotknut. Na to je len jedno vysvetlenie. Si spina a k0k0t.

4 Likes