Šije Red Bull auto na mieru Verstappenovi? Len ho vylaďujem, ako sa to páči mne, odpovedá | Magazín F1 - F1online.sk

Vsetci to prehanaju, len ty nie. Pekne potvrdzujes toto:

3 Likes

Tak ked uz urazas tak to adresuj priamo raptorovi ci mam ja zacat na tvoju rodinu? Vies dobre ze som schopny cohokolvek :grin:

1 Like

Spinavy k0k0t znie lepsie a je to len jedna urazka namiesto dvoch. :slight_smile:

Ne, ty jsi prostě kkt na ntou, ty si nepsal mě, ale o mě, protože jsi ubožák a nemáš koule na víc

Jeho rodinu by som z toho vynechal. Mozno su to fajn ludia, ktori maju na neho rovnaky nazor ako my, len ho musia tolerovat, lebo rodinu si nevyberies. :smiley:

1 Like

Myslíš, jak tu tvůj kamarád psal o tom, že nečí otec měl nekoho utřít radši do záclony?

Ide o princip ako vzdy

Presne to. A bol to presne tvoj otec a mal utriet teba. :joy:

S josom komunikujem neboj sa :grin::grin:

Jj, že celou dobu mlčíš s těma urazkama, ale když napíšu, že je chudák dítě, protože ma fotra co věnuje víc času na online foru lidem, který nezná, než svý rodině, tak zapneš cop hlídku?

Svoje dno už si prokázal, ale je vidět, jak moc ubohej jsi :slightly_smiling_face:

Je to hnusny pokrytec tento jezko. Ja by som sa s nim ani nebavil Honziku. :man_shrugging:

Mylis si ubohost s uprimnostou. :smiley:

Psychopati bohužel nepociťují žádný strach. Na všechno, co dělají mají logické vysvětlení a sami mu i věří. Jsou impulzivní a agresivní. Vedou velmi povrchní životy, jsou citově prázdní a potřebují neustálé vzrušení, protože jinak se začnou brzy nudit.

Gratuluji, popis tvé osobnosti byl použit na základní popis psychopatismu

Tak su iste hranice viesco … jediny tu do teba ide bez pardonu Jos

A raptorovi ides ty do decka, neviem no :grinning: ked to tebe pride ok tak asi nemam dalsie otazky

1 Like

A já mu urážím dítě? Ne, podle mě tohle není normální chování, jestli pro tebe je, tak asi nemám další otázky

Jak mozem povedat co je normalne ked sam nesom normalny :face_with_raised_eyebrow:

A podle čeho soudíš, kde je hranice, když není nikdo normální a i pojem normální se dává do abstraktní podoby :face_in_clouds:

Strach pocitujem. Len hlupak povie, ze sa neboji nicoho. :slight_smile:

Kiezby som vedel vsetko svoje konanie logicky vysvetlit. Velakrat vsak casto konam emocionalne tak ako kazdy.

Agresivny nie som, celkovo mam v zivote velmi malo konfliktov. Ale ked mi chce dat niekto kopacku na hlavu a veri si, velmi rad ho v sebaobrane vypnem. :slight_smile:

Materialisticke veci si az tak nejdem. Som velmi citovo zalozeny clovek (mam skvelu rodinu a okruh blizkych priatelov).

Toto asi sedi, ale to je tym, ze som extrovert. :slight_smile:

Gratulujem, popis teba ako klamara splnas do bodky. :slight_smile:

@HellHogr prepac, ze si k0k0t, ale za to ja fakt nemozem. Ja ti len nastavujem zrkadlo a vyvraciam tvoje klamstva a sr4cky co tu pises.

@Hedgehog tak je to lepsie s “pardonom”? :smiley:

2 Likes