To je šíření lásky, aby vaše toxicita byla na ústupu
Takze opet snaha se vykrucovat pomoci trapnych hlasek a delani nevinatek. Kdyby ses takhle choval i v realu, tak ti nekdo da do huby. Vlastne doufam, ze uz ti nekdo dal.
Tak to mě nepřekvapuje, že rasista s IQ pod 90 doufá, že někdo dostal po hubě, navíc těžko vysvětlovat pointu, že první příspěvek nebyl k F1 ani v rámci diskuze (můj post s tvýma miláčkama nebyl můj první v této diskuzi), to je na tebe moc složitý
On si musel prejst tazkou sikanou v skole, a preto je teraz taky kar, kompenzuje si to. Druha moznost je, ze ho doma mlatili ako prasiveho psa. Pripadne kombinacia oboch.
Dnes mal zas pekne rano na fore. Prisiel provokovat, dostal tazky vyprask od vsetkych, jeho teply priatel Shitner neprisiel na pomoc, tak to zabalil a zmizol ako smrad.
těžko vysvětlovat pointu, že první příspěvek nebyl k F1 ani v rámci diskuze (můj post s tvýma miláčkama nebyl můj první v této diskuzi), to je na tebe moc složitý
Dodrzuj aspon svoje komenty ty klamar a uz vypadni.
Ty si dostával strašnou bídu co? A ještě víc ti ublížilo, jak se ti ve vedlejších diskuzích nikdo nevšímal, tak si tu teď ho-n-í-š s dalšími toxic uživateli co? Chudáčku
Co ja viem, podla poctu lajkov dost ludi so mnou suhlasi (hlavne s komentarmi o F1, vid prvy moj koment v tomto vlakne). S tebou presne nula ludi, kedze Shitner mukluje v osmicke a za pocitac sa dostane az poobede.
@Hedgehog zase si toxic. (nehovor mu, ze si mi opat lajkol komentar)
Kedy ti to dojde Honziku, ze ty nie si ten jediny spravny, ale ze si Matovic tohto fora?
Už zase se schovaváš za ostatní? Říkám, honis si tady, kolik ti to lajklo lidi, who cares? Tvoje poškození vnímání možná neber si ježečka, jako rukojmí, jsi velkej kluk, nebudou tě furt vsichni vodit za ručičku 🫡
Tak jestli se takhle choval uz od mala, byla ta sikana naprosto v poradku.
Ja sa za nikoho neschovavam. Neviem preco si nadobudol ten pocit. Ja nie som ten, co tu potrebuje Shitnera na fore, aby tu bol aspon niekto na mojej strane.
(ked uz sa tu riesia reakcie)
Tazko povedat ako sa choval od mala. Ak vyrastal v rodine, kde bol otec tyran, tak mi ho je luto, ale uz ma dost rokov na to, aby sa vedel spravat, no ista deformacia tam ostane. Ak je to kvoli sikane v skole, tak zjavne bola nedostatocna.
Ja uz len z principu
No uvidime tuhle sezonu. Ja sem toho nazoru, ze je to zasluha Maxe a jeho schopnosti. Mercedes, Ferrari i McLaren se biji v prsa jak dobre auto budou mit.
Je to treti sezona, bez vyznamne zmeny pravidel. Pokud ani tentokrat nebudou tyhle teamy konkurenceschopne pak bud jsou neschopni, nebo musi hledat problem na sedacce a poohlednout se po nekom kdo bude schopen Maxe porazit.
Zatim se zda ze na to nikdo nema.
A kdo to pak řeší
To máš moc hezký principy a morální hodnoty
Ty si tu dnes prvykrat?
jsem sem omylem dnes zabloudil no
To nebude len sikana toto… To bude aj nedostatocna interakcia s ludmi. Dotycny ujo si vo svojej sedivej makovicke vytvoril svet, kde on moze vsetko a ma vo vsetkom pravdu a na fore sa to moze potom takto predierat von. Pod clankom o Alonsovi si bude v diskusii honkat so svojim kamaratom a buzerovat kazdeho kto si dovoli povedat tam cosi ine ako chvalospevy ale naopak obaja su prilezeni takmer pod kazdym clankom o RB, AT a ich clenoch a maju tam posmesne poznamky a trollia.