Šéfovia tímov zvolili jazdca roka. Anketu suverénne vyhral Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Gasly kromě pár závodů za RB měl vždy vůz se spodní strany tabulky a přitom se dostal do TOP 10 třikrát a to vůbec není špatné hodnocení. Přitom 2x těsně šlapal na paty dvojnásobnému v lepších vozech.
Já si v žádném případě stěžovat nemůžu.

Já už vůbec ne, ani jednou za celou kariéru :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ani v sezónách s Hamíkem, Jensonem a Oconem?

Vždyť vidíš sám jak jsem to tu postnul.

1 Like

Že najlepší :grin: po strate náskoku monopostu Red Bullu bol jazdcom na konci š■■■■, náhodná výhra v Brazílii, inak bieda

1 Like

Verstappen neskutočný. :fire:

V Toro Rosso ako 17-ročný skončiť štvrtý. :rocket:

Od príchodu do RB len druhý a v majstrovských sezónach vždy prvý. A 250ka za túto sezónu je úplná čerešnička (mal ju mať už 2x). :lion: :orange_heart: :netherlands:

1 Like

Čísla sice moc nesedí, ale moc hezký. :+1:

2 Likes

Ty čísla dělali datový analytici, kteří se učí co je median a % :grinning:

1 Like

A vidíš snad, že by 22, 21, 16 nebo 15 byli kolegové před Alonsem?:grinning:

1 Like

Malá ukázka.

1 Like

No jo, to si šéfové asi vůbec neuvědomili, že? :smile:

1 Like

Ferdo, šéfové týmu vidí ty výkony na trati a nekoukaji na wikipedii bez kontextu :slightly_smiling_face:

@HellHogr
Nebojte, šéfové týmů viděli vše. :blush:

7 roku existence teto ankety ? … tipuji, na zaklade tabulek z roku 2008 se drive asi hodnotilo na zaklade jineho klice nez ted …

1 Like

Presne tak, a preto je Verstappen najlepšie hodnotený pilot šéfmi tímov celkovo odkedy sa toto hodnotenie robí. :netherlands:

1 Like

Klíč hodnocení byl stejný, jen do 10 byl jiný bodovací system

1 Like

Hodnocení se dělá od 08, což je tu posunuté a nejlepší je na základě toho Alonso, když se vezmou vynechane roky v F1, kde šel pro titul WEC a wins v Le Mans :hugs:

No, to info o 7 let je asi taky nesprávný údaj :smile:

Ne asi, ještě když jsem tu dával hodnocení z 2012 :grinning:

Hodnocení šéfů týmu k těm nejspravedlivějším taky nepatří, když Williams hlasoval pro jezdce Mercedesů, Haas pro Ferrari a Toro Rosso pro RB.
Prostě určitou zaujatost najdeme všude.