Gasly kromě pár závodů za RB měl vždy vůz se spodní strany tabulky a přitom se dostal do TOP 10 třikrát a to vůbec není špatné hodnocení. Přitom 2x těsně šlapal na paty dvojnásobnému v lepších vozech.
Já si v žádném případě stěžovat nemůžu.
Já už vůbec ne, ani jednou za celou kariéru
Ani v sezónách s Hamíkem, Jensonem a Oconem?
Vždyť vidíš sám jak jsem to tu postnul.
Že najlepší po strate náskoku monopostu Red Bullu bol jazdcom na konci š■■■■, náhodná výhra v Brazílii, inak bieda
Verstappen neskutočný.
V Toro Rosso ako 17-ročný skončiť štvrtý.
Od príchodu do RB len druhý a v majstrovských sezónach vždy prvý. A 250ka za túto sezónu je úplná čerešnička (mal ju mať už 2x).
Čísla sice moc nesedí, ale moc hezký.
Ty čísla dělali datový analytici, kteří se učí co je median a %
A vidíš snad, že by 22, 21, 16 nebo 15 byli kolegové před Alonsem?
No jo, to si šéfové asi vůbec neuvědomili, že?
Ferdo, šéfové týmu vidí ty výkony na trati a nekoukaji na wikipedii bez kontextu
7 roku existence teto ankety ? … tipuji, na zaklade tabulek z roku 2008 se drive asi hodnotilo na zaklade jineho klice nez ted …
Presne tak, a preto je Verstappen najlepšie hodnotený pilot šéfmi tímov celkovo odkedy sa toto hodnotenie robí.
Klíč hodnocení byl stejný, jen do 10 byl jiný bodovací system
Hodnocení se dělá od 08, což je tu posunuté a nejlepší je na základě toho Alonso, když se vezmou vynechane roky v F1, kde šel pro titul WEC a wins v Le Mans
No, to info o 7 let je asi taky nesprávný údaj
Ne asi, ještě když jsem tu dával hodnocení z 2012
Hodnocení šéfů týmu k těm nejspravedlivějším taky nepatří, když Williams hlasoval pro jezdce Mercedesů, Haas pro Ferrari a Toro Rosso pro RB.
Prostě určitou zaujatost najdeme všude.