To mi teraz vysvetli, že ako si na to prišiel ty mozgonaut?
Som fakt zvedavý čo teraz napíšeš a ako sa z tejto hlúposti čo si napísal vykrútiš.
Alonso sa ani zďaleka nechytá ani na Maxa ani na Lewisa.
To mi teraz vysvetli, že ako si na to prišiel ty mozgonaut?
Som fakt zvedavý čo teraz napíšeš a ako sa z tejto hlúposti čo si napísal vykrútiš.
Alonso sa ani zďaleka nechytá ani na Maxa ani na Lewisa.
V klidu Josi, ještě si přepočti počet let mezi 08 a 24, zatím píšeš o 7 letech fungování ankety, třeba na to přijdeš časem
uprimne nechapem ako tu mozu niektori tvrdit ze norris je suverenne lepsi ako leclerc… alebo ze leclerc je nekonzistentny… v tejto sezone si nepamatam na jedinu jazdecku chybu ktorou by leclerc stal svoj tim nejake body… dalo by sa diskutovat len o mexiku, ale tam uz ho mal norris na lopate a obehol by ho… leclerc nazbieral tolko bodov kolko nazbieral kvoli tomu, ze konzistentne jazdil stale do top 4 top 5 kazde preteky pomaly, okrem mozno tych par pretekov v strede sezony, kde ferrari malo proste tragicky monopost po tych upgradoch (downgradoch), co je potvrdene aj formou sainza ktora vtedy tiez brutalne klesla… realne malo ferrari najrychlejsie auto asi snad len v monaku tuto sezonu… mozno austin ale aj tam to bolo podla mna skor o tom, ze leclerc si vyjazdil naskok lebo verstappen zabrzdil ostatnych za sebou… baku boli na urovni mcl ale mcl bol evidentne omnoho silnejsi na rovinkach a piastri si znicil gumy v prvom stinte, potom uz lietali aj s norrisom, zavody ako Belgicko kde ferrari nemalo co hladat na pole position ani na podiu, to iste katar, este aj v brazilii bolo ferrari slabucke a na vode totalne nevedeli dostat teplotu do gum, sainz sa trapil mimo bodov a nakoniec skoncil v bariere, lec to doviezol na piatom mieste a udrzal ferrari v boji o titul, cize ja fakt neviem co mal leclerc este urobit tuto sezonu aby presvedcil niektorych o svojich kvalitach
No veď nám to prepočítaj Honzíku, lebo toto ti nevychádza nijako, zase si previedol svoju nízku inteligenciu. Sám si si dal game over. Aj Max aj Lewis sú v úplne inej lige tejto štatistiky.
Vychádzam zo štatistiky, ktorú pridal tvoj master Michal.
Já? To ses spletl. Ty jsi napsal o 7 letech ankety, když si tu reagoval na výsledky ankety z 2012. Ale chápu, prostě si tu psal nesmysly a chceš se tu jen hádat a útočit. To si nech pro někoho jinýho. Třeba se zkus příště zamyslet, než budeš psát takové nesmysly
Zase jenom rejpeš místo konstruktivní diskuze?
Tohle je ta tva konstruktivní diskuze?
Vem lopatu a bez si vykopat vanocni hrob
Lewis v prvni sezone bojoval o titul a to nemluvim ze celou karieru jezdi ciste a ferove a nikdo to tady trapne nezminuje 🫴
Kde som prosím ťa písal o 7 rokoch?
To si asi zas len nepochopil súvetie. Prepáč, zabudol som to asi niekde rozbiť na jednoduché vety. Cituj kde som písal podľa teba o 7 rokoch.
Veď poď sa baviť fakticky na základe tej ankety. Dokážeš to? (Pochybujem, lebo sám vieš že trepeš).
Bobiku že ty už si to prehnal s rumom, lebo zajtra máš dovolenku, a preto si v liehu od piatku večera?
Anketky sa chytili zelení mozgonauti, ktorí sa tu olizovali aký úžasný je v nej Alonso, no zabudli na fakt, že Verstappen s Hamiltonom sú v nej oveľa úspešnejší.
Vím, že s tím máš problémy, ale Max je tam od 15, anketa je od 08. Logicky mu ty roky předtím chybí. I když ty, jako datovej analytik bys zase použil nesmyslně průměr, aby sis pohonil nad Maxem
A tohle je ta faktická debata? Ani houno, jen máš svůj komplex a snažíš se tu nesmyslně hádat za každou blbost co napíšeš. Zkus si najít někoho do života, třeba tě tohle potom přejde.
Každopádně si zasíral fórum až moc dlouho, doufám, že i tohle se už konečně změní. Hezký svátky
Chytl ses toho ty a uz dva dny tady vychvalujes nejhorsiho mistra historie.
Kazdy aspon priemerne inteligentny clovek to pochopil.
Ty si si tam niekde domuslel podmienku, ze musi byt v ankete od zaciatku, no v tom pripade si opat len tupa guma, lebo ani Alonso tam nebol vsetky sezony a dve mu chybaju, a tak jediny kto to splna je Hamilton.
Skusim este raz pre pomalsich. Celkovo odkedy sa toto hodnotenie robi, tak je Max s prehladom najlepsi, Lewis s prehladom druhy najlepsi a dlho dlho nikto a potom tam niekde je Alonso. Explicitne zdoraznujem, ze berieme do uvahy stabilnych pilotov F1, hoci to ani nie je nutne, kedze niekto, kto bol v F1 par sezon, tak v celkovom hodnoteni (priemerne umiestnenie) nebude aj tak vysoko.
Tak pod, cakam fakticku odpoved.
Game over Honzi.
Tak zas nabudúce, keď napíšeš blbosť.
Nerozumíš psanému textu, i přesto ho kopíruješ? No ještě, že už jsou ty svátky a nebudeš mi tu vypisovat každou hodinu😀
Už jsi zapálil Alonsovi iluminační světlo?
Zatím jsem zapalil všechny svíčky na věnci a tři prskavky pro syna od kamarádky
Kluk měl z prskavek určitě radost.