Tady je hodnocení sponzorované Aramco.
Jo, proč ne. Dá se s tím takřka souhlasit.
S Aramcem?
Nikdo tu o Alpině a Gaslym nepsal Ferdo
Ani já né, takže jsi jediný kdo Gaslyho vzpomenul.
Myslim ze Lando si bucha hlavu o stenu a prestane niekedy na Silvestra.
No, tak kdo jinej, kdžy už aji jeho fans nad ním zlomili hůl
Já myslím, že Gaslymu se dostalo přímo z odborných kruhů mnohem více chvály než kdo čekal, když byl letošní Renault hotová katastrofa.
Ferda se Gaslyho před Alonsem u šéfů týmů ještě nikdy nedočkal, tak se nediv
Myslíš, že tu lidi neumí přečíst článek neno proč sem dáváš tabulku toho, co je napsané v článku?
Gasly ale taky nikdy nezaznamenal takový sešup -7 pozic jako letos Alonso.
Zapsal si Alonso tuhle potupu do svých nejúžasnějších životních úspěchů?
To by som strašne rád vedel kto by bol schopný dať Maxa za sezónu 2023 na 3. miesto. Za najlepšiu sezónu pilota v histórii F1.
Logicky by som to tipol asi na Strolla, ktorý by dal na prvé miesto svojho Alonsa (hoci aj to by bolo smiešne a egoistické), ale že by dal Maxa až na 3. miesto? Ale to by bol čisto len tip, lebo nič iné mi nenapadá.
Hulk letos jezdil velice slušně a vyždímal z Haasu opravdu hodně. A Magnuma porazil téměř trojnásobným skóre, takže osmé místo zcela zasloužené.
Toto je úplná klauniáda.
Pri Maxovi nemôže byť ani debata, že mal byť pred Norrisom.
Ale sú tam aj ďalšie nonsensy ako Piastri či Sainz pred Russellom. Obaja prehrali pomerne výrazne so svojimi kolegami, pričom Russell výrazne vyhral a celkovo podával lepšie výkony ako oni dvaja.
Tak isto aj Gasly za Hamilton je pekne trápne. Gasly dobrá sezóna s výborným záverom, zatiaľ čo Hamilton potupná porážka od Russella a to ešte obe výhry mu boli darované.
Gaslyho pády ani nepoznáš, když se nedostával do TOP 10
Alo 2018?! 14? 09 a 08? Jako víme, že Alo to vždycky ždímal, ale nevěděl jsem, že šéfové týmu vnímají jeho výkony i v horších monopostech
Lando na začátku zezóny nemohl vůbec tušit, že by mohl bojovat o titul. Trochu jako Gasly, který si o nějakých bodech mohl nechat pouze zdát.
Naopak Emil ani RB a vlastně ani fanoušci netušili jak moc se začne RB propadat.
Hamíka moc nehodnotím, ten se viděl celý rok e Ferrari, takže se o lepší výkony moc nesnažil, což ho ale v žádném případě neomlouvá.
Prostě krásná míchanice, která by se mi líbila každý rok.
Eh, to je jako kdyby uklizecky ve skole rozdavali hodnoceni zakum , vysledky kopiruji viteze sampionatu, coz jen dokazuje ze tomu nikdo nepripisuje vyznam.