Tak to je určitě super úspěch.
no vidis, si ma odhalil 
16:1 po celou dobu soutěže, kontrola při pokojové teplotě, je v tom rozdíl? Je a obrovský
nerozumies tomu.
Kdyby to bylo tak jasný jak to píšeš ty, tak o tom neni žádná, ale vůbec žádná debata. Jakoby mě to spíš připomíná naší ustavu, kterou si taky někteří zinterpertovali podle svého. Za mě je to celé nešťastné, především, když se pak do pravidel musí něco dopisovat narychlo.
debata je o tom, ze je lacnejsie a vyhodnejsie pre neschopne trio aby FIA zmenila pravidla a prerabat by musel Mercedes. Ty si asi zacal sledovat F1 vcera.
Ty se točíš na pokojové teplotě, oni se točí na té větě že pravidla se mají dodržet po celou dobu soutěže, tedy i 16:1. Víc k tomu nemám co dodat. Probrali jste to tady asi 1000x dokola. Asi bude lepší si počkat.
Asi bude lepší si počkaty než Helmutko pochopí psaný text
lenze v preklade vynechavate zasadnu vec pretoze to neviete prelozit. preklad znie takto:
“Automobily Formuly 1 musia byť v súlade s týmito predpismi v plnom rozsahu a počas celého trvania súťaže.”
chapes? je tam v plnom rozsahu - to znamena ked sa tam pise, ze musi byt 16 a meria sa to pri izbovej teplote, tak sa to nemeria v prevadzke. jednoduche jasne polopatisticke. meracia metoda je neoddelitelna sucast pravidiel. to je to co “v plnom rozsahu” znamena.
Proč se o tom vede diskuze? Proč šef Cadillacu říká, jak je spokojený že Ferrari postavilo legální motor? Proč?! Angličan neumí přeložit? To že ty víš všechno a vše je ti jasné jsem tu xkrát viděl a bylo to jinak.
podla vasho vykladu nesplna ziadne auto pravidla. Napr. brzdove kotuce sa tiez zvacsuju ked sa zahreju do zerava.
keci su prevazne politika. ako som uz spomenul. chcu aby prerabal Mercedes, nie oni.
Já píšu že za mě je to minimálně zmatečné a že je potřeba aby si to vyjasnili. Podle tebe stačilo aby je FIA vy…ckovala. Stačí jim napsat že neumí anglicky, jsou hloupí a je to. Se v tom klidně angažuj.
Oni sa ale na to pytali uz snad rok dozadu a FIA to vpratala do pravidiel v Oktobri. Toto je cista politika.
Kdyby byla pravidla exaktně dána, bez možnosti vícero výkladů, tak to žádnou diskuzi, natož politiku, neumožní. Ale já jsem připravený na to, že Mercedes vyjede s jejich trikem. Rychlost je jedna věc, spolehlivost druhá a ač do toho moc nevidím, tak si dokažu představit, že s jejich trikem ta druhá věc může být klidně problematická.