Sebastian Vettel to už nevydržal, čakajú ho vytrvalostné testy s Porsche 963 | Magazín F1 - F1online.sk

Keby si sa nestaral do druhych tak sa o tom teraz nebavime :grin:

Já se nestaram o druhé na tomhle foru, to je prace jiných

2 Likes

Vždycky je to tady poučný :grin: Já se dozvěděl že Vettel je už na testu letadlo zatímco Alonso tam šel dokazovat jaký je to borec :face_with_monocle: Myšleno samozřejmě subjektivně.

2 Likes

Přitom já si myslím, že má realnou šanci se dostat do závodu a nemusí to přece skončit hned na testech. Nějak nechapu, jak muže být jeho fanoušek tak odevzdanej. :man_shrugging:

Aha, taky “dobrý”. :face_with_peeking_eye:

1 Like

@PUFF kolikrát ti mam psát, abys tohle nedělal

Na smrtelný posteli si chci říct, že jsem žil naplno… bez žádných výčitek. :slight_smile:

Takže pojedeš s nama příští rok na GP?

To radší pojedu na 3 týdny k moři, než se potit v kempu a pak poslouchat tu holandskou odrhovačku.

Jel bych na rakouskou GP. :grin:

1 Like

K moři jedem taky

Už jsem se díval :grinning:

1 Like

Jen se musím zbavit pár exekucí, víš jak…🫢😅

1 Like

Aston Martin have eliminated their early tyre issues.

The AMR24 is a stable platform to build upon. Last year’s correlation issues also seem fixed.

1 Like

Pomalu, ale jistě nabíráme na síle :muscle: Ale myslím že i Ferrari bude letos mimo dosah, tam je ta výhoda výrazná a nabrali výborný směr. McLaren ještě nevím, uvidíme v půlce sezony zda se dokážeme plně docvaknout. Mercedes jistě též nebude spát, je to složité se v této vybrané společnosti prosadit.

2 Likes

RBR, Ferrari mimo dosah, tam to bude o to tu ztratu zmírňovat. McL přeskočit a Mercedes udržet za sebou