Tohle si Hamilton pouští každý den před spaním a pak o tom sní.
S nikým… a preco by som ho mal porovnávať?
k clanku s Vettelom to je standardna situacia
Ved o to ide
Já přemýšlím, že bych začal vyrábět voodoo panenku “Vettel” - “píchněte do Seba”. Kolik podobných případů na světě myslíš, že je? Tři je na cílovou skupinu dost málo, ačkoli by to asi objednávali po kamionech.
Být zvědavý na jeho výkon přirovnáváš k voodoo panence?
Kolik panenek chceš, při akční ceně jedna za tři sta kaček, speciálně jen pro tebe? Krabička špendlíků za stovku (levnější než Apple Pen).
Hele, jak vnímáš, že se Seb dava na třetí ligu motorsportu? A věříš, že tam dokáže uspět? Vážně mě to zajímá
Tak pardon pane citlivý ježku, my teda nebudeme chtít vidět Sebovu výkonnost, aby to některý nepohoršilo
Proboha. Užil si testování, požitek z jízdy, třeba si i zazávodí. Jen pro tu radost ze života. Dokazovat nikomu nic nemusí a život nejsou jen výsledky. Mně stačí vidět, že z něj na těch fotkách sálá radost a pozitivní energie
Bojej se nastavené laťky, to je v pohodě. Nedivím se
Ach, to infantilní fandění… Někteří snad nikdy nedospějí a budou pořád řešit, kdo ho má delšího a kdo dál dočurá… Děti, děti…
O tom při závodění absolutně nejde Soutěživost je to poslední co by někoho v soutěžním sportu zajímalo
To je to, co nechápeš. Vettel si šel užít skvělý den, zatímco Alík šel dokazovat, jaký je machr.
Seb je nad věcí. Je to dospělý muž v další etapě svého života. Zkus ho napodobit.
Zkus si ho napodobit sám Jestli tě nezajímá zda uspěje tak máš prostě jen bobky, co já s tím
Bože, ty jsi vážně děcko. Read again.
Nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko
A já tomu rozporuji? Jako píšeš něco o infalitě, ale z tvých reakcí je to u tebe. Sorry, ale píšeš to, jako by Sebovi bylo 90 a tleskal si mu za to, že se dokáže stále projít okolo domu. Já budu jen rád, když se vrátí za volant a bude znovu závodit. Nemám potřebu mu něco nepřat nebo podobně. A ten komentář s Alonsem a machrovaním je co? Jakože Graham Hill taky šel do jiných disciplín motorsportu, aby machroval? Asi ne, že?
Jak som pisal vcera, Triper s tym nakiniec vybabral a vobec sa mu nedivim.
Niekto sem pride raz za cas nieco cutat ci komentovat a hned mu su vycitane veci, ktore mal napr uz polroka za uzavrene myslene samozrejme obecne
A proč Triper psal v neděli, že se odhlašuje a zase tu bude v pátek? Nebo to vám zaniklo v tom honu na Hogra?