Sebastian Vettel to už nevydržal, čakajú ho vytrvalostné testy s Porsche 963 | Magazín F1 - F1online.sk

Štvornásobný majster sveta Formuly 1 Sebastian Vettel sa vracia za volant pretekárskeho auta. Nepôjde však o monopost Formuly 1. Rodák z Heppenheimu si tentoraz vyskúša vytrvalostné jazdy s Porsche 963 na okruhu Motorland Aragón v Španielsku. Tie sú súčasťou prípravy tímu na 24-hodinovku v Le Mans.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148110/sebastian-vettel-to-uz-nevydrzal-cakaju-ho-vytrvalostne-testy-s-porsche-963

Takže si rodiny užil už dost?

Od decka tlačia pilotov do súťaženia, to len tak nevymažeš. Bude to skvelá propagácia WEC.

2 Likes

The beekeeper is back on track! :slightly_smiling_face:

6 Likes

Super, tešíme sa! :slight_smile:

6 Likes

Rodina si užila jeho. :smiley:

Myslím si, že mají radost, že vypadne a ještě donese nějaký chechtáky.
Za chvilku puberta. Budou se hodit. :smiley:

1 Like

Tiez som rad, ze je spat za volantom. Ono ked clovek jazdi F1, naozaj pri tom kalendari moc priestoru nema a tuzi po kope inych veci co by nestihal. Pri takych prachoch si vsak pocas volna taky bucket list splni zachvilu a zavodenie ho zasa vcucne :blush:

3 Likes

Velmi dobra zprava, na muj vkus je tech migraci pilotu skrze svetove se-rie hodne malo, skoro nula a to je velka skoda, urcite by sla sledovanost nahoru, kdyby se v Le Mans objevovali napriklad i Hamilton, Leclerc apod. Ale chapu ze zavodu je behem roku v F1 vice nez klasickych 15 a platy jsou takove ze tohle nemusi podnikat :man_swimming:

1 Like

Tak zlom vaz, Sebe, a užij si to. :slightly_smiling_face:

Věřím, že Seb bude z nové práce skutečně šťastný a nadšený.
Moc mu držím palce. :clap:

2 Likes

Já chvili myslel, že 963 je nějaká linka MHD, ale on fakt jde do WEC… :thinking:

Tak schválně zda tam dokáže být tak úspěšný jak Alonso :slightly_smiling_face:

963 Vrchlabí-Horní Branná-Jilemnice

1 Like

Rád bych si jeho případnou ostrou jízdu v LeMans zkoukl.

Klidně, však kolikrát vidíš na těch busech - zkušební jízda. I to se musí otestovat. :smiley:

Všade, ale fakt vsade ho natrepu, tu uz zacinaju s porovnávaním s alonsom… To je sen fakt :joy::joy::joy: Odpusť im pane bože…

Drzime palce seb :muscle:

7 Likes

A s kým bys ho porovnával v LeMans třeba? S Hamiltonem? :thinking:

Jednou za Ferrari, … tam bude i ten :smile:

1 Like

Tak nejdřív to chce nějakou nižší laťku, třeba Alonsa… a pak ho je možné porovnávat s Hamiltonem.

Kdyby mi někdo nakecal, že 963 je linka trolejbusu, tak bych mu asi uvěřil. :grin:

PS
Nejdříve jsem automaticky napsal číslo 936, ale všiml jsem si, že v těch trolejbusových linkách něco nehraje. :wink: