Schumacher sa vraj predviedol na „superteste“ Alpinu. Mám dobrú šancu na návrat, hovorí | Magazín F1 - F1online.sk

Ak odrátame neistú pozíciu Sergia Péreza, na štartovom rošte sezóny 2025 nám zostáva šesť voľných miest. Ašpirantov na ich obsadenie pritom nemáme málo. Do Formuly 1 sa tlačia talentovaní nováčikovia, ale zabúdať nesmieme ani na preverených veteránov. Mnohí preto považujú šance na návrat Micka Schumachera v tejto konkurencii za veľmi malé, ale samotný pretekár to vidí optimistickejšie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163581/schumacher-sa-vraj-predviedol-na-superteste-alpinu-mam-dobru-sancu-na-navrat-hovori

Proč ne, přála bych to jemu i sobě - docela by mě zajímalo, jak by se předvedl v normálním týmu. Otázka je, nakolik bude Alpine s Briatorem normální tým, ale snad už přece jenom nehrozí to, co si za sebou táhne.

3 Likes

Tyhle omáčky se většinou u návratu do F1 neříkaj, tam se říká jen kdy a kam.

Já bych v F1 rád uvítal Doohana.

1 Like

To jsou ty supertesty.
Minule jezdil Ricciardo, co kolo, to PP. Akorát to jeho nejlepší by stačilo sotva na top8 a to jezdil v autě o 1s jinde. :sweat_smile::grin:

2 Likes

To alpine chce uplne krachnout timhle nositelem slavnyho prijmeni ? (: Dobryyyy.

Ja ich celkom chápem, mať dvoch vyrovnaných jazdcov sa im nevypláca tak zobrú Craschmachera. Pochybujem že nejaké testy dokážu odčiniť dva roky podpriemerných výsledkov v Haase. Idú na istotu že ich autá sa už nezrazia.

1 Like

Dobre, uznam ze MSC nemal dobru prvu polovicu sezony 2022 - druha bola velmi dobra.

Ale ako k***a mozes tvrdit ze prva sezona(2021) bola podpriemerna, nemas podla mna absolutne sajnu ake vysledky a rozdiely delili Micka, Nikiu a ich tazko ubohy Haas danej sezony. Ci uz v kvalifikacii, pretekoch atd.

Proste to nevies a budes pisat … svoj nazor ze? :slight_smile:

2 Likes

Netráp sa, toto sú typickí hejteri. Ako niekto môže hovoriť o podpriemernej sezóne 2021, keď vieme aký ten Haas v tom roku bol. Tam ani keby jazdil Max s Lewisom tak nejazdia lepšie. Rok 2022 podľa mňa tiež nebol taký strašný. Pár skvelých pretekov tam bolo(silverstone, RB ring), kde ukázal, že talent má. Jazdil určite lepšie ako jazdí Saergant a Zhou. Navyše všetci, ktorí trochu sledujú F1 vedia že Mick dozrieva trochu neskôr. Ja by som ho rád videl v normálnom tíme ešte aspoň sezónu. Rýchlosť určite má(nie len meno, to je mu skôr na obtiaž)

3 Likes

Štve ta to že…daj si liek a pokračuj

Od teba sa očakáva ako hejtovat Micka

Proc by melo ? Bez toho prijmeni by v f1 nikdy nesedel. Kdyby to byl takovej talent, tak mu Wolff misto urcite najde.

1 Like

Ale tu nejde ani tak o ubohy Haas, ale to ze bol dominantny voci timovemu kolegovi.

Vazne, dajme mena fotky prec a pozrime si statisticky ako dopadla sezona 2021/2022. Nebolo to vobec take zle.

Co bolo zle je ucet za opravy :smiley:

Radšej dať šancu Mickovi alebo novačikovi ako tam nehat tkz.skúseného pilota ktorý tīmu nič neprináša

Wolf čaká na Maxa a talent Kimi ostane naďalej v F2

Takže to, že vyhral F2 a F3 mu vlastne zaručilo meno. Aha. Jasné… Koľko aktuálnych pilotov F1 vyhralo F2 alebo F3? Skús napísať, keď máš taký prehľad…

1 Like

K cemu pilotovi je, ze vyhral nebo nevyhral F2 ? Antonelli je 8. v F2 a mluvi se o nem jako horkym kandidatovi na sedacku v top tier teamu. Titul / netitul neni zarukou v F1.

// Z druhy strany takovej Verstappen v F2 ani nebyl… (:

1 Like

Bez Priezviska Verstťapen by v f1 nesedel ani Max a bez spravneho mena by nesedel ani Sainz.

Aj Max Verstapen dostal Prezyvku Crashstapen a ako jazdi teraz. Mick mal spatnu len prvu polku sezony druha uz bola lepsia akurat ze potom bolo aj Auto Haas o moc horsie. Tak tu netrep o 2 rokoch podpriemernych vysledkoch.

1 Like

2023: Pourchaire
2022: Drugovich

3 Likes

Ty asi nechápeš písanému textu. Reagoval som na to tvoje že bez mena by nebol v F1. Ak vyhral F2 a F3, tak asi niečo ten chlapec vie a nedostal sa do F1 len kvôli menu. Nevadí, s tebou ťažko diskutovať na akúkoľvek tému.