Schumacher reaguje na osobné útoky Antonia Péreza: Argumentovať treba výsledkami na trati | Magazín F1 - F1online.sk

Medzi kritikov Sergia Péreza a jeho výkonov sa zaradil aj expert nemeckej televízie Ralf Schumacher. Jeho slová sa však nestretli s pochopením u otca mexického pretekára, ktorý zhodnotil, že najlepšie svojho syna obráni útokom ad hominem. Na reakciu Ralfa Schumachera sme dlho nečakali. Antonia Péreza Garibaya vraj chápe, no konštatuje, že namiesto invektív by bolo vhodnejšie siahnuť po argumentoch.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179750/schumacher-reaguje-na-osobne-utoky-antonia-pereza-argumentovat-treba-vysledkami-na-trati

Myslim, ze prave teraz sa ukazuje akym uboziakom je Perez aj jeho otec. Synacik jazdil posledne roky hlboky podpriemer a otec nedokazal nic, iba poskakovat pred kamerou a mat blbe reci. Uz len kvoli ich erogantnemu pristupu a nedostatku sebareflexie by som na mieste Red Bullu Pereza z timu vyhodil, a to aj za cenu zmluvnej pokuty. Perez na buduci rok uz sedacku neziskal a som si isty ze aj na rok 2026 by zostal ohrdnuty. S takymi vysledkami… Podla mna Perez jasne ukazal, ze vsetky jeho predchadzajuce uspechy boli len o aute, ze sam je podpriemerny jazdec. Ved aj musi byt, ked ho v gp2 porazil aj niekto ako Maldonado…

2 Likes

Jednoduchsi clovek ako pan Perez Sr. bude na kritiku reagovat podobne jednoduchsie…ako sa na sedlaka patri.

Ako toto povedat… :smile:

Všetci vieme, že tímy potrebujú sponzorov, potrebujú podporu krajiny. V tejto chvíli je Checo Pérez najznámejšou osobnosťou v krajine. Spravil vo svete a v latinskej Amerike revolúciu. Toto postavenie si zaslúžil.”

yebe ti …

2 Likes

Od stareho Pereza dobra homofobia :smile: Az sa cudujem, ze to nikto nejak moc neriesi, hrac Premier League by za taketo reci dostal distanc na pol sezony hadam.

Ralf ukazal inteligenciu a nadhlad. Castokrat podcenovany expert a zhadzovany slovami “na co sa do toho stara?”. Ked sa vsak clovek odosobni od jeho mena a kariery a berie ho len ako profi experta, casto sa s jeho nazormi stotoznujem.

7 Likes

Za mongola sa tu robili pomaly pochody aj za iné veci (menej horšie).

Nechcel som to vytahovať ale akože toto je hrot, totálne. Čistá homofóbia.

6 Likes

Mna jeho kariera ani meno nevyrusuju, ale ako komentator nestoji za nic.

Tento príspevok bol označený komunitou a je dočasne skrytý

za tie sezony asi nie…aj ked dostat nalozene vo vyhrach 19:2 je vazne ubohe…

avsak za sezonu 2024, kde tvoj kolega ziska titul a ty si tragicky daleko…

1. S. Pérez Red Bull 151b

chcelo by to tak 3 vyhry po sebe a latinska amerika vybuchne a na zemi bude opat mier

On ten svetovej mir i je, ale burza a finacni trhy se musi nejak vyvijet, zlato je v kurzu, to je valecnymi konflikty vylozene ziveno, proto se taky ty konflikty zakladaji, proto se provokuje, viz Ukrajina.

Chces byt bohac? Nakup zlato a vyprovokuj valecny konflikt, kdybys nevedel jak na to zavolej Zelenskemu, ten ti to vysvetli :yum:

skor som narazal na to, ze ked checo ostane zvysi sa spotreba redbullu a hdp latinskej ameriky pojde stmo nahor. svita na lepsie casy

Letos je to bida, ale v podstate obraz formy Red Bullu, problem tymu neni Perez.

Môze byt, ale mam pocit, ze jeho nazory na jednotlivych jazdcov atd. nie su take zle, ako sa hovori.

1 Like

hodne ubohe toto od checovho tatka a tiez faktograficky nepresne ehm. vidiet ze im tece do bot a ze tlaky su velke. dufam ze dostane podobny zakaz jak piquet, ked mu uslo, alebo ako ten cech futbalista, ktory prisiel o cele Majstrovstva sveta, za to ze nieco povedal (myslim ze nikdo ani nevie co presne).

ralf super reakcia, bez najmensieho ohladu na to, ci ma pravdu alebo ne s jeho povodnym vyrokom.

6 Likes

Tatko Pérez má asi pred očami plachtu, keď nevidí, že synáčik jazdí ako šipková Ruženka na golfovom vozíku. Jedna vec sú bohatí sponzori, druhá vec je ziskávanie bodov a tie mu nevyjazdia sponzori, ale on sám. Redbullu sa fakt čudujem, že ho už dávno nevykopli. Body nikde a jeho tatko má plné ústa sponzorov.

Perez v Red Bullu:

[2021] – 4th
[2022] – 3rd
[2023] – 2nd

Plus 2022-23 mistrem sveta v tymech, za to se fakt nevyhazuje :yawning_face:

Otec Pereze ma moralni pravo na to branit sveho syna pred utoky radoby homosexualni elity.

Nechci zit v Evrope pod vladou homosexualu a jejich nazoru.

A teba tu niekto nasilim drzi? Ved sa prestahuj inde… Myslim, ze to tu bez teba zvladneme…

4 Likes

Ja tady chci byt, me se tady libi, jen nepodporuji homosexualitu a jeji povysenecke pohledy na majoritni populaci. Schumacher by si mel zamest sam pred sebou a ne furt nekoho medialne sikanovat a jeste si k tomu hrat na slusneho nevinneho, typicky homosexual.

Myslim, ze to tady beze me nezvladnete, jsem nositel hodnotovych nazoru, zabavy, jsem odbornik na F1 a tak dale, jsem vetsim prinosem fora nez napriklad ty.

Otec Pereze mu pekne nalozil, doufam ze uz bude Schumacher drzet hubu.

To mas ale aj ty bobiku