Vsechno je ve vychove, takze v prvni rade si pohlidat tohle, ale debata jak z ditete nevychovat homosexuala nevim, vis deti se vlastne vychovavaji tak ze pozoruji rodice, hodne homosexualu pochazi z rodin kde chybi otec, kluci pak chytaji zensky mustr. Kdyz neni otec vzorem je to tezky.
Ani ne, jsem clovek bezneho typu.
Z toho čo viem, tak homosexualita nevzniká chybou pri výchove, ale za mňa to tu nemá zmysel rozvíjať ďalej, lebo nejaké hlbšie myšlienky smerujúce k podstate bytia na anonymnom fóre nezvyknú padnúť na úrodnú pôdu.
Je jasné, že je ideálne, ak má dieťa počas výchovy k dispozícii matku aj otca, ktorí sa snažia mu ísť príkladom, na tom sa myslím zhodneme.
Na margo absencie otca v živote dieťaťa môžem napísať len toľko, že vo svojom okolí poznám viacero kvalitných ľudí (kamarátov), ktorí vyrastali bez otca.
Čo sa mňa týka, tak otec mi bol veľkým vzorom.
Vzhledem k tomu, že náklonnost ke stejnému pohlaví existuje i ve zvířecí říši by mě zajímalo, kdo tam udělal chybu ve výchově, popř. jestli dotyčná zvířata taky vyrůstala bez otce .
He, tak jestli se citis na stejnem levelu jak zvirata, to si snad delas srandu, ale zeptam se co te na homosexualech tak bere.
Je jasné, že je ideálne, ak má dieťa počas výchovy k dispozícii matku aj otca, ktorí sa snažia mu ísť príkladom, na tom sa myslím zhodneme.
Na margo absencie otca v živote dieťaťa môžem napísať len toľko, že vo svojom okolí poznám viacero kvalitných ľudí (kamarátov), ktorí vyrastali bez otca.
Čo sa mňa týka, tak otec mi bol veľkým vzorom.
Shodneme se v podstate na vsem, trochu to odlehcim, kdo chce mit z kluka homosexuala mel by si zbalit kurfy a nechat vychovu na matce samozivitelce, tim se procento uspechu vyrazne zvysuje.
Mě vůbec nic, naštěstí jsem tuhle záležitost nemusela v blízkém okolí ani u sebe nikdy řešit, což je samozřejmě nejjednodušší. Ale v základních instinktech se od zvířat moc nelišíme, to si zase nic nemusíme namlouvat.
Ale jo, az na ten socialni zaklad, nedavno jsem koukal dokument a mluvilo se tam o samicich jako o matkach samozivitelkach, to myslim vazne a nekecam, preber si to jak chces.
Bob hrál hokej a jednou mu ve sprše upadlo mýdlo.
Nesmíš mu to mít za zlé, že k tomu chová určitou averzi.
Pro mě za mě. Nevím, o jaký dokument se jedná, takže si těžko můžu udělat obrázek, co tam vlastně kdo uvádí. Mě tohle téma zase tolik nefascinuje.
Bylo to neco mezi kunou, syslem a takovou tou poskakujici mysi.
Možno je bob tak veľký fešák, že aj muži o neho často zavadia očkom a už je mu to pocitovo nepríjemné, tak potom je jasné, že má určitú averziu.
Mam averzi na homosexualy co se tlaci na vedouci evropske posty, z toho je mi blivno, nechci zit v priteplene EU.
Takže se podle toho dokumentu jedná o tohle konkrétní zvíře, které má ty “samice-matky samoživitelky”? To asi nebude moc vypovídající. Ale hádat se nebudu, každý máme svoje fóbie.
No jo. Ak to vieš nejako výraznejšie ovplyvniť, tak v tom prípade sa angažuj a rieš to.
Ak to príliš ovplyvniť nevieš, tak sa tým netráp a funguj tak, ako Ti to vyhovuje, podľa svojich predstáv a hodnôt.

Takže se podle toho dokumentu jedná o tohle konkrétní zvíře, které má ty “samice-matky samoživitelky”? To asi nebude moc vypovídající. Ale hádat se nebudu, každý máme svoje fóbie.
Ne, proste tak nazyvali obecne samice, nebyl to dokument o jednom zvirecim druhu, prece musis vedet ze zvirata nezijou v rodinach, mladata vychovava matka zatimco samec jde hledat jinou samici, snad krome ptaku, ti zijou casto v parech.

No jo. Ak to vieš nejako výraznejšie ovplyvniť, tak v tom prípade sa angažuj a rieš to.
Ak to príliš ovplyvniť nevieš, tak sa tým netráp a funguj tak, ako Ti to vyhovuje, podľa svojich predstáv a hodnôt.
Neznamena ze o tom pisu ze to nejak zeru, je mi jedno kdo koho soulozi do analu.
keby ti to bolo jedno ako tvrdis tak to tu nerozoberas stale dookola.
Myslel som to tak, že človek, ktorý nie je politicky angažovaný, to vie ovplyvniť aspoň v minimálnej miere pri voľbách na tie európske posty.

keby ti to bolo jedno ako tvrdis tak to tu nerozoberas stale dookola.
Ja tady vykryvam osobni utoky mistnich fanousku homosexuala Schumachera. Nemuzu za to ze tady ma tolik kamosu