Ja som zabudol ze pre teba su vsetko obecne zvasty . Jednoducho anti Vettel a fanusik Alonza co ine cakat. Vecny hate
Já sem zapomněl, že ty jako fanoušek Vettela radši budeš žvatlat něco o tom, jak to tam měl pomalu celé řidit chudák. No ber na vědomí, že je to pouhý pilot, takže řidí jen to auto co mu vyrobí.
Já k tomu u Alonsa přistupuju naprosto stejně.
V posledním podcastu jsem se třeba dozvěděl že má Aston něco mezi 900-1000 lidí. Každý tam má svojí roli, asi jich tam nebude tolik pro srandu králíkům.
No neviem asi budes zjety alebo co ja viem co , lebo nic take som nikde netvrdil. Treba menej uzivat latky ktore ti skodia
Takhle to samozřejmě taky mužeš brát, já to beru, že si asi s argumenty skončil, což se nedivím, když k tomu víc mít nemůžeš. Příště se koukej hlavně jak pilot řídí a ne na smyšlené pohadky.
Koho zaujimaju podia pri top timoch?
Daj sem vitazstva alebo rovno tituly a uvidime, ci Ferrari na tom neni tak spatne.
Vidis co s nim spravi to, ze nejaky Vettel 2x porazil Alonsa v priamom boji o titul a ma uspesnejsiu karieru v F1. Dodnes sa s tym nezmieril a to Vettel uz ani nepreteka.