LOL. Takže Gasly se špatným Flaviem a teď Button se špatným Strollem a špatným Alonsem. To musí být strašný Ferdo.

Však Ferda tvrdil, že FIA nic řešit s motory nebude a ty schůzky taky nesouhlasí 
A to ještě přijde Horner do Alpine. 
Když Stroll vyplácá všechny své peníze na Jensona, tak mi to vůbec nebude vadit. 
Button se bude hodit, já jsem rád.
Ale ty už tomu neunikneš. 
Po 11 letech nakonec budou s Hondou na nejvyšším stupni
Honda je prozíravá. Velice dobře ví, že letos Alonso skončí a byla by velice nerada, kdyby se Stroll snažil dát ambasadorského fleka Alonsovi, tak skočila po Jensonovi, který má čestné místo v srdcích fanoušků Formule jedna, ale taky v Japonsku.
Prostě Honda si lepšího kandidáta ani přát nemohla.
Kolikrát ještě budeš muset napsat jak Alonso už skončí? 
Ferdo, to není dobrý, že jsi v křeči tolik dní po sobě 
Myslím, že co nevidět bude o konci Alonsa v F1 plný internet.
No Ferdo, bude mu letos 45, své šance jak končí každý rok jsi promarnil, teď už by to napadlo i toho kdo se na F1 vůbec nedívá 
Jak dlouho už končí? 15 let?
Během té doby stačil Button ukončit karieru pilota v F1, skončit jako spolukomentátor, ukončit aktivní karieru pilota a stát se ambasadorem Astonu.
Alonso je stále pilot F1, vyhrál Lemans, WEC, jel Dakar a Indy 500. 
Ale neboj jednou skonči no…
@spineIesssheep
Jednou to kluci přijít musí a teď když očekává miminko, tak k ukončení kariéry má padný důvod.
U nás je ambasadorů víc, Pedro taky stále v této roli zůstává, pod rozpočtovým stropem nejsou tak co 
Však my víme
To tvé předešlé roky byly out. Nakonec i ten na letošek, to jsi měl taky jasno 
Jenson ale trochu umí i Japonsky, takže hraje prim.
Hlavně Alonso byl v předchozích létech šťastný a nadšený.
Kdyby byl Stroll alespoň trochu použítelný jezdec, tak by Alonsovi vyprášil kožich už hodně dávno.
Tak škoda pro tebe, že Stroll je takový salát kterej se sotva držel Vettela 
Ti dva se tak dlouho hledali až se sešli.
Mít dva nejprotlačovanější jezdce F1 vedle sebe v jednom týmu je nepřekonatelný unikát.