Schumacher: Cunodovi by som neodporučil ísť do Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Po ďalšom žalostnom výkone Liama Lawsona si Júki Cunoda môže mädliť ruky. Ešte nikdy v kariére nebol tak blízko povýšenia do Red Bullu ako práve teraz. Nie je to však veľký dôvod na radosť, myslí si Ralf Schumacher, ktorý Cunodu vystríha pred tým, že v materskej stajni by si mohol veľmi rýchlo pokaziť renomé.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192158/schumacher-cunodovi-by-som-neodporucil-ist-do-red-bullu

Má podľa Schumachera Tsunoda na výber, keď ho povolajú?

Cunoda je připraven.

Ralf vyjednava sedacku pro Micka, ten si vzdycky poradi, umi dobry a rychly rozborky aut.

1 Like

Neměl být připraven i Lawson?

1 Like

A koho tam dají po Japonsku ? Takhle RB vyhází všechny piloty z F1 a zbyde na konci sezóny jen Max Verstappen. :rofl: :rofl: :rofl:

3 Likes

Júki je odlišný od Júkiho z minulých rokov. Momentálne je v životnej forme. Samozrejme, vymenil svojho manažéra a teraz má odlišný prístup

Čiže neprizná si, že spravili pri výbere možno chybu, to Cunoda sa zmenil.

Fiasko. Podla mna sa treba zbavit konceptu postaveneho okolo Verstapena a mozno aj samotneho Verstapena… tam ja zakopany pes už dlhe roky !

Jestli má RB aspoň trochu fištrónu za ušima, tak Yúkimi přidají na platu a poprosí ho, aby zůstal v Rubidiu a tým táhl dál, aby aspoň něco fungovalo.

1 Like

Měl. A co já s tím?

Aby nebyl talhke “připraven” i Tsunoda. :grinning:

Vzhledem k tomu, že jezdí už několik sezón, by to měl zvládnout. Pokud ne, aspoň se oddělí další zrno od plev.

Jo, a bude tam jezdit kdo? Pierre WashedUp? :grinning:

Já bych to klidně vzal :grinning:

Co s tym ma Mick?

Cunoda by tam podle Ralfa neměl jít, ale Micka by tam posadil okamžitě.

Mick si ale pohoršit nemůže.

Ne? A co když se v tom zabije?

Tak mozna volal Markovi ze ma synovce.

Dnešní motorismus je bezpečnější než fotbal.