Tolik nářku. Mé škodolibé já je spokojené. Vymysleli to geniálně. Nechali 7násobného aby uvěřil že je už 8násobný a pak ho zařízli jak ovci a ještě to vypadá jako náhoda.
Zde oceňuji ryzost tvého postoje.
“That although Article 48.12 may not have been applied fully, in relation to the safety car returning to the pits at the end of the following lap, Article 48.13 overrides that and once the message “Safety Car in this lap” has been displayed, it is mandatory to withdraw the safety car at the end of that lap.”
Preco spomenut iba A (48.12) a zamlcat B (48.13)?
Michael Masi skončil ve funkci ředitele závodu F1. Nově se budou v této roli střídat Niels Wittich a Eduardo Freitas. Pomáhat jim bude bývalý zástupce Charlieho Whitinga Herbie Blash.
Už se nemusíte hádat a můžete se těšit na další sezónu.
V minulosti grafika ukazovala které auto může předjet SC. Což vede k závěru že kdo mohl předjet a kdo ne se určovalo a než že všichni se musí automaticky pustit.
a toto je ten paradox, že nie pravidlá sú dôležité ale massi a jeho účel svätí prostriedky
Pretoze nikto nespochybnuje ci mal saftycar zajst do boxov ked sa rozsvietil ten signal. Sc musi posluchat sefa. Spochybnuje sa to ci sa mal signal rozsvietit ked nebolo splnene 48.12.
48.12 mluví jasně že má pustit všechny lapované vozy, 48.13 toto vůbec neřeší. Takže kde Masi vzal že může jmenovitě pustit jen někoho? Byla to svévole na kterou nemá oporu v pravidlech. Teď už se dá definitivně říci že udělal z šampionátu frašku a stálo ho to krk.
Toto je forum a nevidim nic na tom, ak tu niekto nieco prebera a diskutuje slusne narozdiel od teba.
Dosiel si sem sudit druhych a chovas sa ako hulvat. Ak nemas chut diskutovat navstiv ine forum.
Ty si kto, ze mozes sudit druhych ? Usmernujes ludi a sam tu druhych zosmiesnujes. Praveze toto na forum nepatri.
Vtipny bol koniec sezony, ked Masi zneuzil pravomoc a urcil majstra sveta. Ked oberu takto o titul jedneho z jazdcov ferrari a dostane ho prave Hamilton, budes tu prvy pisat.
Alebo sa mylim ?
riešenie je jednoduché, zrušiť safety car, pri každom incidente kde by sa povolaval SC vsetci do boxov a nasleduje pevny restart
Tak verím, že ty zostaneš v názoroch konzistentný a v takom prípade budeš prvý písať, že to bol darovaný titul a Hamilton si ho nezaslúži, mám pravdu.
Ja by som nemal problem napisat, ani to ze jeden alebo aj vsetkych 7 ma darovanych. Tak isto Schumi mal darovane, tak ako Sebastian. Aj Kimi dostal titul darom, ako Button a Rosberg
Ja som za stare dobre boje medzi ferrari a mcl
Nemusim ten novy nastup medaku a uz vobec nie malinovkarov. Ti mi uz od zaciatku ich posobenia v F1 piju krv Ferrari by som titul doprial uz. Ale dufam, ze sa McL vrati na spicu, jazdcov na to maju. Ale to ma aj Mcl a VELMI SILNU dvojicu ma ferrari.
Tento rok idu na titul
Tak v tom sa zhodujeme. Súboj McLarenu a Ferrari o tituly by som si neskutočne užíval a úprimne by mi bolo jedno, kto by zvíťazil. Hoci som v súčasnosti viac fanúšikom Ferrari, za doby Schumachera som vždy fandil McLarenu a Hakkinenovi a stále mám ten tím veľmi rád.
Ja naopak za cias Miku som nenavidel ferrari. teraz Leclercovi a Sainzovi velmi fandim, su to fajn mladi chalani a hlavne maju rychlost. dufam ze ferrari sa heclo tento rok a malinovkarom to ukazu.
No, veď ja som napísal vlastne to isté, len inými slovami.
Len dodám, že dúfam, že to Ferrari ukáže nielen RedBullu, ale predovšetkým aj Mercedesu.
mercedes si pojde svoju ligu tento rok. minuly rok zaspali zaciatok sezony nie koli pokroku RB, ale koli tomu ze sa sustredili na tento rok. ked uz mali domace ulohy hotove zacali sa venovat sezone.
a s duom hamilton russell bude max v haji. perez ten si neskrtne. takze ak sa ferrari dostane na uroven malinovkarov, bude na co pozerat, hlavne preto ze uz v minulosti sme videli ze leclerc sa maxovi neuhne a sainz bol jeho timovy kolega, tiez mu ma co vracat.