Saward: Hamiltonovi križiaci by mali prestať s honom na čarodejnice | Magazín F1 - F1online.sk

Dôjde pred novou sezónou k výmene na pozícii riaditeľa pretekov? Michael Masi si zaslúži padáka, veď absolútne nezvládol záver Veľkej ceny Abú Zabí — aspoň to si myslí časť Masiho odporcov. S nimi však nesúhlasí dlhoročný formulový novinár Joe Saward a odkazuje im, že by si mali dať pohov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/54994/saward-hamiltonovi-kriziaci-by-mali-prestat-s-honom-na-carodejnice

podla mna by SC malo ostat tak ako je. mne sa paci ked je tam urcity element neistoty aj ked ma lider naskok 20 ci 40s. Ked spravia kazdy okamih a moment pretekov tak, ze ten, ktory ma naskok, technicky ci casovy, on v ziadnom pripade nepride, tak to bude uplna nuda. To mozu rovno na zaciatku zmerat vykon a rozdelit body.

1 Like

#Australia 4ever :heart:

Jenže Masi pravidla porušil, 48.12 je napsán velmi jasně. Počkám si na tu analýzu vyšetřovací komise, asi jim ve FIA došel papír že to zatím nechtějí pustit dál do světa. Nebo že by ta analýza byla opět tajná? :thinking: To by vysvětlovalo ten proslov o zachované integritě FIA :+1:

1 Like

Masiho prevelia na inu poziciu a timy dostanu 50 milionovu pokutu za otravovanie massiho :grin: tie peniaze pojdu masimu za splnenie tuzieb timov ako odmena

Koli gloryfans ako ty som rad, ze ho neziskal.

1 Like

Proč se stále někdo snaží omlouvat Masiho, když je jasné že pravidla porušil.
A proč se někteří snaží za Masiho mluvit. Masi přece měl dostatek času aby mohl před veřejnosti své postupy v Abu Dhabi obhájit.

ale on uz svoje dovody vysvetlil. Teraz je na FIA aby to cele vyhodnotili a rozhodli ci sa to do buducna bude robit rovnako, alebo zevedu nejaky iny postup.

Jak mohl něco vysvětlit, když ještě nevylezl z díry?

a myslis, ze pride nieco vysvetlovat do tvojej “díry”? vysvetlenie si precitaj ked zamietli odvolanie.

2 Likes

Ne, pouze ukazuji prstem, že tady lžeš.

Čtu zamítnutý protest Mercedesu a nikde se tam nemohu dočíst vysvětlení od komisařů nebo FIA z hlediska pravidel co opravňovalo Masiho pustit jen někoho před SC. Na to se prostě vyflákli. A ten jejich závěr mě taky docela dostává.

komisári rozhodli, že žiadosti Mercedesu zostaviť konečnú klasifikáciu pretekov podľa výsledkov predposledného kola nie je vhodné, pretože by tým došlo k retrospektívnemu skráteniu veľkej ceny.

Není vhodné, jak není vhodné? Čekal bych že není přípustné když všechno proběhlo dle pravidel. Ne že to teda není vhodné. Profesionalita a vysvětlení v jejich zamítnutí protestu je trapnost sama. No řekni ty jak odůvodnili vzhledem k pravidlům že pustil jen někoho.

1 Like

Absolútne v tomto súhlasím, F1 by sa stala tympadom veľmi predvídateľna. Tými by tympadom malo rôzne simulácie ktoré by boli jednoduchšie ako postupovať pri tom a tom SC. Stratilo by to to čaro aj toho že na boxovom múriku by museli prepočítavať či sa im oplatí at so boxov alebo nie.

nebedakaj.
tu mas zdokumentovane rozhodnutie stevardov a je tam aj Masiho vyjadrenie.

1 Like

To jsou jejích interní techtle mechtle. Pro veřejnost ani tisk Masi ještě neřekl ani slůvko.

Zalezený je akurát tak ten tvoj rytier, ktorého križiaci spomínaní v článku hneď štekajú. Ty a tebe podobní ako napr. Hogar či Ufulana_Lentilka, ste trafené husy, ktoré hneď zagágali.

1 Like

ten dokument je verejny.

Skoro to vypadá, že už slavili konec sezóny…

Hamilton ale vůbec nic neprovedl.

Chlapci chcelo by to v tomto štádiu nevyhnutnú návštevu psychológa. 2,5 mesiaca trvajúci plačkanie, pitchung, zasieranie diskusie tým istým ktorý koniec koncov nevyrieši nič… Asi preto lebo plačete na zlom hrobe. Masi ani FIA nie sú používateľmi tohto fóra. Vaše zlepšováky treba adresovať inde. :arrow_down::arrow_down::arrow_lower_left::arrow_lower_left:

Ale tak vo všetkom sa nájde niečo pozitívne. Bedákanie komunity gloryfans a fanatikov… ako by povedal pán kapitán: “Ja si to užívam, ja sa cítim dobre.”

1 Like