Sarkastický Norris o “pôsobivom” momente Sergia Péreza: Púšťal som ho a on ma zbúral | Magazín F1 - F1online.sk

Pri súbojoch vo Formule 1 je prirodzené, ak dôjde k nejakému kontaktu či zrážke. Neraz sa však stáva, že k zrážke dôjde aj vtedy, ak je brániaca sa strana pomerne submisívna. Lando Norris sa po pretekoch nestačil čudovať nad tým, ako ho Pérez dokázal trafiť; vraj nemal absolútne žiaden úmysel mu vzdorovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/134941/sarkasticky-norris-o-posobivom-momente-sergia-pereza-pustal-som-ho-a-on-ma-zbural

Perez by si mal uvedomit ze ak nema svoje auto pod kontrolou, tak tam nema co robit. Uplne, ale ze uplne hlupy alibizmus ktory z neho robi este vacsieho amatera.

A proč ho Lando poušťěl? :grinning:

1 Like

Podle mě tam Perez neudělal nic tak špatného, trochu pohrdavě namachrované řeči od Landa.

2 Likes

Nemyslím si, že Peréz by měl dostat ten trest 5s

Sleduji F1 originál na F1TV a tam měli dost jasno - nad trestem jen kroutili hlavou a nechápali… A brát trojici Buxton, Palmer a Coulthard za nějaké “neznalé losery” si asi dovolí jen málokdo, takže ono to zjevně s tím trestem opravdu bylo jemně řečeno “nejednoznačné”…

Nic proti Eiselemu s Králem, kteří v tomto jednoznačně ryli do Pereze , ale zrovna v tomto případě se rozcházejí s (při vší úctě k nim) renomovanějšími komentátory.

Za mne asi chyba od Checa ve smyslu zcela zbytečného rizika (kdyby se srazili, tak je v pytli úplně a určitě to lépe a trpělivěji šlo), nicméně trest spíše na místě nebyl.

6 Likes

A tímhle úplně souhlasím

Naprostý souhlas, nejspíš se stal z toho asi takovej kolorit přisadit si pořádně na Checka. Tohle je fakt přetažený od Norrise.

1 Like

Lando to přetahuje od Suzuky

1 Like

Mně Lando nikdy neseděl povahově, přijde mi strašně namistrovanej. :man_shrugging:

Mě přišel v pohodě, ale letos je to takovy zvláštní chování

Dokud vařil čajíčky tak jó nó.

1 Like

Tak vidíš, je na to i meme, tak to tak nevidím jen já, zdá se. :smiley:

1 Like

Jak jako pouštěl? Takhle vypadá pouštění?

LAndo nam trosku Oconovatie jak pozeram :thinking:

1 Like

Tak to bych zase neviděl až tak černě, spíš Maxovatí :grinning:

sampion vo vyhovorkach je Esteban pre mna, a akoze zvalovat to na pereza co je viac bity ako syty, ze neborak este nadisiel do zakruty moc nasiroko to mi smrdi oconom no :smiley: sorry not sorry

1 Like

Tak jako tohle Lando nějak moc nezvládá no a co si budeme povídat po Brazílii nějak odpadl, místo dřiny v casinu

Nutno dodat, že to bývá pravda :smile:

1 Like