Landovi podle mne začíná hrabat z toho čekání na vítězství… On bude za chvíli v čele statistiky “nejvíckrát na pódiu bez vítězství”, což je samo o sobě na hlavu, ale k tomu i další specifika. Naprosto zajezdí Riciarda - nojo, ale jediné vítězství McL za dobu, co tam je Norris má Ricci. Letos přijde Piastri, je sice dobrý, ale v závodech ho Norris nicméně vesměs poráží - nojo, ale Piastri už má z první sezóny vítězství, byť “jen” ze sprintu, Lando nic.
Tohle musí být strašný nápor na psychiku, asi by s tím v jeho pozici měl problém každý. Blbé ale je, že to začíná být dost vidět a pokud se Lando nedá dohromady, tak to může i začít pomalu lámat směrem dolů jeho výkony
Perez jede… začně zatáčet a najednou to na chvilku srovná a jede rovně a až pak začne zatáčet. Místa tam má hodně…a narazí do LN. Za mne zcela jasný, najděte si kokpit Peréze.
Debaty u novinařů nemá cenu řešit, ale jo taky tyhle kecy není můj šálek kávy, ale je to po nich imho chtěno—… no a to kopýtko z Mexika F1 kapku delvavuje. Za Mercedesu aspoň bojovali ty dva mezi sebou. Tenhle bojuje akorát tak sám ze sebou.
Pentle jasná, přilítl tam jak blázen a vlítnul do Norrise , který mu tam nechal místa habaděj, takovým způsobem, že ten vyletěl z trati. Jó, to kdyby najížděli do té zatáčky bok po boku a drcli se, tak neřeknu. Tady nebylo moc co řešit. Přijde mi nesmyslné porovnávat to např. s Verstapenem na startu v Austinu, nebo i jinými srážkami. Ale když tu někdo volá po konzistenci rozhodování komisařů, tak tohle už tu několikrát bylo a i se to trestalo. Spíš je spatně, že někdy vyjímečně ne.
Ked to Lando vedel dopredu tak preco to tak skoncilo? Tiez by mal is za Leclercom aby mu ukazal ako sa pusta
Lando v podstate len veľké reči a uz po niekoľký krát na adresu Pereza, ale čo tak radšej sa posadiť do toho Checovho monopostu a porovnat si sily s Verstappenom? Mimochodom už si mal tu možnosť 2x a doteraz si sa k tomu z neznámych príčin neodhodlal, takze na tvojom mieste by som radšej do Pereza nestuchal, lebo karma sa vracia ako bumerang