skor je to neschopnost spravne vyjadrit emociu v texte
tu mas moj koment z ig stary 17h, pisem tam v anglictine to co ty v podstate
no lifer
15znakov
elaborate
vsak si tu vkuse a este aj na IG si aktivny a bohvie kde vsade
ani neviem ci ma cenu nejak obhajovat, ze pracujem za pc
pracujes na f1online a instagrame?
taby sa daju dat aj vedla seba a cim ma clovek viac monitorov tym je to fluentnejsie ale whatever
Ano, Sainzove prestupy z Toro Rosso de Renaultu, alebo z McLarenu do Ferrari celkom urcite boli zapricenene tym, ze ho “vykopli”.
hovori ti nieco sustredenost na pracu?
dobre oco, uz to vypinam.
premyslam sustredene nad pointou tvojho rantu, pomozes mi s tym?
Do Ferrari ho predsa nebrali ako dvojku k Leclercovi, zobrali ho, pretoze bol v tom case najlepsi dostupny pilot na roste a zodpovedajuc tomu sa k nemu ani nikdy ako k dvojke nechovali. Keby vtedy vo Ferrari chceli dvojku, vezmu Pereza, Gaslyho alebo Ocona.
Uplne presne dovody samozrejme nemozno urcit, no ja si myslim, ze Toto Wolff a kompetentni v Mercedese jednoducho robia chybu, ked nechcu zobrat Sainza. Preco prehliadaju jeho kvality neviem, mozno je to tym, ze Sainz vynika skor velkou konzistenciou, spolahlivostou a dobrou taktikou a trochu mu chyba surova rychlost, ktora sa vie postarat o ten wow-efekt, vdaka ktoremu by na seba upriamil vacsiu pozornost timov ako Mercedes. S vyjadreni Wolffa mam trochu pocit, ze ho az prilis nahanaju demoni z minulosti, ked si nechal pomedzi prsty preklznut Verstappena a krcovito sa snazi nezopakovat rovnaku chybu s Antonellim, no prehliada pritom, ze za A) vobec nie je iste, ze Antonelli je talent Verstappenovho kalibru, dokonca by som to oznacil za velmi nepravdepodobne B) sa s Antonellim nemusi ponahlat, pretoze situacia na jazdeckom trhu momentalne nevytvara riziko, ze by im Antonelliho niekto vyfukol a C) Antonelli sa este nejavi byt pripraveny na Mercedes a mozno dokonca ani F1 a pretlacanim do Mercedesu ho Wolff len zbytocne dostava pod tlak. Ale to je len moja spekulacia.
Toto je to, preco nema na to bojovat o titul. S touto podmienkou moze bojovat o titul aj Mazepin a Latifi (nadsazka) ak budu mat dostatocne dominantne auto. Zatial co piloti ako Verstappen, Hamilton, Norris, Leclerc su ti, ktori by dokazali bojovat o titul aj keby mali za kolegu top pilota (aspon to si F1 verejnost na zaklade ich rychlosti mysli).
Velmi zle otocenie otazky. Hamiltona nebrali ako dvojku. Hamilton je obrovsky marketing a je im v zasade jedno, ci ten titul da Leclerc alebo Hamilton (ten Hamiltonov by bol este vacsi boom ako Leclercov).
Hedgehog si dal Hogra do ignoru listu, viackrat ho vyzyval nech na neho nereaguje. Jezko na neho prestal reagovat, a preto Hogr zintenzivnuje pokusy vyvolat diskusiu s jezkom, ktoru nasledne pretavi do hadky.
Ok, napisal si to mozno lepsie ako ja, ale podstata je rovnaka - Ferrari o Sainza zaujem nemalo, len ho potrebovali, lebo Vettel sa rozsypal a nic lepsie ako Sainz nebolo dostupne. Buducnost ani tituly v nom vsak nikdy nevideli, o com svedcia aj dlhodobe zmluvy s Leclercom.
To si moze dovolit tim, ktory ma dominantne auto, nie tim, ktory ani nema na vitazstva ako Ferrari v 2020.
Sainz vie byt solidna dvojka v top time, mozno jedna z najlepsich, alebo vynikajuci stredopoliar, ale nikdy nikto v nom nevidel buduceho majstra sveta. A ti ludia na to asi maju dost dovodov a vedia viac ako my tu na fore.
Tiez si myslim, ze by Sainza mohli podpisat, ale len na 2025. Pre 2026 chce Toto top pilota, teda lepsie povedane chce presne Maxa. Ist do novej ery, kde je rozlozenie sil uplne nejasne, s dvojicou Russell - Sainz ako tim, ktory si veri na tituly, je dost bieda.
S tvojim nazorom na Antonelliho suhlasim.
Ano, to je podla mna dalsi omyl zo strany Ferrari, takym rozdielnym sposobom zaobchadzat s jazdcami, ktori maju velmi podobne vysledky. Myslim si, ze tie dlhodobe zmluvy pre Leclerca su prehnane, zas tolko toho nevyjazdil, aby mal podmienky ako Verstappen. Ostatne uz ma asi tretiu dlhodobu zmluvu a tituly stale v nedohladne, vsakze.
Tu autoritu by som si neprivlastnoval, takto rozpravat za “vsetkych”. Myslim si, ze je dost ludi, ktori v nom ten potencial videli.
S tym srotom, co teraz maju, bude nakoniec este velmi rad za Russella so Sainzom. Mozno aj za Russella s Oconom.
Sainz by dokazal o titul bojovat aj proti Leclercovi ci Norrisovi ale pravdepodobne by ho nevyhral. Rovnako ako Lec/Nor proti Ver.
Sainz není nezpůsobilý získat titul při vhodné souhře okolností, což se nedá říct o každém. Pro mě je jako třeba Rosberg. Když se okolnosti vyvinuly v jeho prospěch, dokázal to využít a titul přivezl. To je ovšem trochu problém pro tým, nebude svoje ambice omezovat - nemá důvod. Mezi absolutní top nepatří a přitom je málo pomalý.
ja mam u carlosa s tymto problem - ukazal sa casto ako soliista, pamatame si jeho Guyyys stop inventing, atd, vkuse nejake vyjednavacky … leclerc by si sice niekedy mohol viac dupnut nohou ale je tam vidno ze je totalne lojalny teamu …
v idealnom svete keby sme mali hybrid leclerca a sainza tak sa tu o tom nenatahujeme.