Sainzovi sa krátia možnosti, jeho novým pôsobiskom ešte môže byť aj Williams | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím, uvidíme zda se k tomu příště zase vrátí.

1 Like

Aha… Ani mě to nepřekvapuje.

Kdybych si měl tipnout, tak to je asi přítlak.
Ale je možný, že zjistili, že neumí pracovat s toliko vzduchu, tak se ho trochu zbaví.

tak prečo Sainz sa nedrží v jednom tíme? Ale vždy ho vykopnú preč

3 Likes

“nepredlzia zmluvu” :shushing_face:

Za kolik týmů jezdil zatím Sainz? Za 4? To jezdil i Majkl, ale nevšiml jsem si, že by do něj někdo střílel skrz to

Ti říkám, tunelu Mercedesu potrebuje fixnout

Nebyly to spíš kariérní postupy než vyhazovy?

3 Likes

sainz je prelietavy jak ricciardo a dopadne podla mna rovnako

2 Likes

To jen tady Leclerc fanboys hejtují Sainze

A ty jsi femboy?

2 Likes

Já jsem očividně noční můra některých komentujících

Otočím otázku - má Sainz na to bojovať o titul? Ak áno, prečo ho žiadny tím nechce a do Ferrari ho brali ako dvojku k Leclercovi? Sú takí hlúpi v top tímoch, že prehliadajú taký talent a majstrovského pilota? Prečo ho nechce Wolff, ktorý tam má voľné miesto (teda možno chce ale len na rok ako výplň za Lewisa)?

Neočakávam zmysluplnú odpoveď od teba, zas išlo o len o zbytočný pokus o interakciu a nesúhlas s ježkom. :slight_smile:

1 Like

Mco si to bereš. Máš pravdu. Byl to útok na Carlose.

Sainz ma na to bojovat o titul tak ako dajme tomu polovica pola, len nesmie mat silnejsieho kolegu a musi mat top auto.
otocim otazku, preco zobrali Hamiltona robit dvojku k Leclercovi? Takze Ham nie je majstrovsky material? alebo chcu z Ham spravit jednotku a Leclerca odpisali? preco? nie je Lec majstrovsky material?

vobec mi to nepride ako vyvolavanie hadky od Hogra, naopak len konstruktivne diskutuje a podla mna poukazuje na to, co som napisal v prvej vete.

to jo​

1 Like

aj mne pride, ze tu s Nordakom hatujete Sainza ako obvykle

1 Like

nemam pocit, ze hejtujem

vkuse tu dokola omielam, ze sainz potrebuje byt jednotka a mat top auto, presne to co pises ty …

1 Like

tak toto znelo ako ironia ale u teba clovek vela krat nevie

to je nevyhoda pisaneho tecxtu, kde nevyciti clovek casto ten kontext. ospravedlnujem sa.

1 Like