@bretnix @timur Zavedl bych anketu, ze ruznym exemplarum jako je Hogr, Bob, Shark atd by meli povolit jen omezeny pocet prispevku za den, z duvodu zachovani pricetnosti daneho fora![]()
Kdyz si se “vyprazdnil “ … je ti lepe? ![]()
Už fňukáš a zase bys někoho omezoval? To je ta tvoje svoboda slova, za kterou si tu tak bojoval u kritiky motorů? ty jsi strašně směšná existence
Vse ma sve meze. A ty svymi prispevky jen zaspamovavas diskuze s jedinym cilem se hadat…. Si konfliktni tip, ktery nereaguje na smir, dohodu ci normalni pokec.. dane forum pouzivas jen na kompenzaci sveho pochroumaneho ega a krivd ktere se ti asi v realu stali.. takze ano, paklize by si mel pokracovat v tomto “ tempu a kvantite tak omezeni casu na danem foru by pouze prospelo.
Uz jen fakt, ze reagujes na kazdou zpravu i neurcenou tobe do minuty nasvedcuje, ze toto forum je pro tebe daleko vice nez nejaka anonymni debata o F1 …
Buhuhu, kopíruj moje příspěvky na Jose a tebe a vydávej to za svoje origiální myšlenky.
Já jsem tu skrze F1, nevím kdo tu měl potřebu přilítnout do diskuze a začít řešit mojí otázku k diskutujícím nebo Puffův příspěvek. Ty si k F1 napsal velký kulový stejně jako
toto je spojené s F1 jak? Vždyť tady krásně zrcadlíš
nic jiného v tom příspěvku nepředvádíš. Tak se už vzpamatuj, nefňukej a piš k F1.
Ne, omezování ne. Chtělo by to jine fórum. To je celé. Ale pravda je, že to jak se starají o články je dobré. To se málo vidí.
Nebo vyřešit možnost skrýt si příspěvky. Tak aby jsi mohl rozhodnout o tom, kdo je uvidí. Ale to bohužel není v zájmu provozovatele.
Ale třeba něco objevíme. Pak budeme všichni spokojeni.
Ale máš pravdu, je to otravné.
Dôležité je, aby tebe bolo lepšie? Je? ![]()
tak keď o príčetnosti hovoríš ty (alebo niekto z kolegov, ktorých spomínaš), tak to bude určite pravda! Rovnako ako tvoja akože “absurdita” na dané fakty s jednou hyperbolou, pre ktorú si tu toľkým na smiech. Ale pekne sa vykrúcaš, ako ![]()
//tak ty tu máš tak 20-30 príspevkov (väčšina iracionálnych, urážajúcich iných, alebo proste iba trápnych) na môj jeden. Takže dané fórum trpí práve kvôli takým, ako si ty. A hlavne že to adresuješ na niekoho, čo tu pravidelne osobne uráža (aj na základe pohlavia). Ale tak aspoň si si vybral správnu skupinku a netlačíš sa medzi iných, ktorí toto odsudzujú a takými entitami opovrhujú. Alebo si iba pokrytec, vlastne to je to isté… ![]()
Spomenul si ma, tak si dovolím zareagovať. Nebudem ti vyvracať tvoje presvedčenie, či mám alebo nemád rád Verstappena. Určite je to výborný jazdec. To nespochybňujem. Dovolím si však povedať, že som k Verstappenovi oprávnene kritický v tom čo vyvádza prakticky odvtedy, ako sa v F1 objavil. Chápem, že niektorí ľudia si obľúbia nejakého politika a športovca a nekriticky ho obhajujú za každých okolností. Ja mám v tomto iný prístup odvodený z prístupu k napríklad k politikom, ktorí by sa mali najmä kontrolovať a nie bezhranične milovať. Však pán Fico. Nakoniec nikde nenájdeš moje vyjadrenia na Verstappena, či iného pilota slovami ako “šašek”, “vyřízená veličina”, “maskot” a mnoho iných toto je len pár čo mi narýchlo napadlo. Boli aj horšie. A predstav si, že tieto prirovnania neboli určené VERSTAPPENOVI. Teraz si sám vyhodnoť, či si sa vtedy tiež kriticky ohradil. Alebo si nebodaj autorom týchto výtvorov, ktorí sa v nich možno nájdu dal srdiečko?
Naprosto souhlasím, ale aby potom někteří nespáchali sebevraždu, protože zdejší fórum je pro ně smyslem života.
Celé to kulhá v té základní paralele mezi piloty a politiky. Politikové by měli být pod veřejnou kontrolou všichni a z podstaty věci. Dění na dráze má proti tomu nulový dopad na věci veřejné. Budeš si muset najít lepší příměr, touto ilustrací si moc nepomůžeš. Několik bonmotistů na téma “Lewis Hamilton” lze přežít, protože je to jejich malá duševní hygiena (a mám podezření, že to ani nemyslí smrtelně vážně), kdežto ty a spol. tu zapšklost pěstujete jako vážný a dokonce “zásadový” životní postoj. V tvém případě dokonce podpořený zdánlivou objektivizací jazyka. Tak to už by opravdu bylo lepší ulevit si “maskotem” a přiznat tím svou jistou zaujatost či antipatii. Opravdu není třeba fňukat nad morálním úpadkem světa, kdykoli se Verstappen dostane do nějakého přetlačování na trati.
Ja sa tu nehrám na kádrováka, či psychoanaytika. To prenechám tebe. Samozrejme že je môj názor na Verstappena a F1 subjektívny. To je nakoniec aj ten tvoj. K ostatným veciam sa nevyjadrujem. Si vedľa ako tá jedľa. Ináč tá blesková reakcia na môj príspevok mi lichotí, ale myslím, že zákopy sú vykopané dostatočne hlboko a pokračovať v takomto štýle odmietam, lebo to nikam nevedie. Pekný deň.
Have a nice day too.
Zaklad je auto.
On chce byt smesny.
Je, ale dobrý vůz není všelék.
Neřekl bych zlomený, ale nalomený ano. A to docela dost.
V Hamíkovi nevidím žádnou jiskru.
Po letošní sezóně ve Ferrari by měl svého fleka v tak ceněném týmu přenechat mladším a dravějším a sám se přesunout třeba do Williamsu jako mentor nějakého nováčka.
Sám by odvedl lepší práci než Sainz s Albonem a ještě by do formulového světa připravil nějakou čerstvou krev.
S tou absencí jiskry souhlasím.
Na zacatku sezony mel “ jiskry” dost, protoze se mu darilo. Jedine co potrebuje je mit silny monopost kteremu muze duverovat a pak dokaze podavat super vykony. Problem je, ze paklize citi ze se mu nedaří tak to hned “ vzdava”. Neni to spatne ani dobre, proste takovy je. I za dob co se Mer darilo si pamatujeme, ze paklize neco nevyslo a on uvazl uprostred pole tak to hned vzdaval a Bono ho musel psychycky motivovat a drzet aby podal top vykon.
Rekl bych, ze vsichni top jezdci kteri byli zvykly vyhravat tak po navratu do top 4 najednou tezko hledaji vnitrni motivaci podavat top vykony. Vyjimkou bych rekl je asi jen Alo, ktery nebyl v top tymu dlouho a tak tam je videt obrovsky zapal i kdyz jezdi kde jezdi.
Dobrý poukaz na Hamiltonovo psychické založení. Ono to bylo znát už v McLarenu, ale tam spíš v tom, že rok co rok prohlašoval, že nikdy nejezdil tak dobře jako “teď”. Hamilton byl vždycky tak trochu v emocionálním extrému, buď stav hero, nebo zero. Ale teď se mu nakupilo několik nic moc let, takže podle mě se do stavu “ hero” nepřeklopí snadno ani s velmi dobrým vozem. Zvláště když má jako kolegu Leclerca.
Samostatnou kapitolou je pak tahle nová formule, zrovna jemu by tenhle dobíjecí způsob jízdy neměl sedět, vzhledem k jeho poměrně agresivnímu stylu.